MY BABY
Pop Podium GIGANT, Apeldoorn
26 november 2022

My Baby concert

Tekst en video’s: William Lindner / Foto’s: Peter Vroon (zie fotoalbum voor meer) i.s.m Apeldoorn Direct

Hypnotiserende muziek van My Baby brengt publiek in trance

In 2012 maakte Nederland kennis met het Amsterdamse trio MY BABY, bestaande uit Cato van Dijck, Daniel de Vries en Joost van Dijck. Nog voordat debuutalbum My Baby Loves Voodoo! uitkwam, tourde de band al met Larry Graham, voormalig bassist van Sly & The Family Stone. Daarna volgde de debuutplaat en bijbehorend succes met optredens op onder andere Eurosonic Noorderslag, Glastonbury, Lowlands en Pinkpop.

De concerten van MY BABY raken dan ook altijd snel uitverkocht. Het concert in Gigant was eveneens in no-time stijf uitverkocht. Afgelopen zaterdagavond 26 november presenteerden zij hun nieuwste album Sake Sake Sake.

MY BABY

MY BABY heeft niet alleen een formidabele livereputatie, maar ook een uniek geluid dat je nog niet eerder hoorde. De unieke dynamische sound van het trio: zangeres-bassiste Cato van Dijck, broer Joost van Dijck op drums en gitarist Daniel de Vries is een veelkleurige mengeling rock,sneufje bluesen flink portie dance, overgoten met een saus Electronic Dance Music.
Vanaf het begin wordt er al gelijk vol gas gegeven met de titel song van hun nieuwste album Sake Sake Sake. In een onafgebroken uptempo gaat het verder met nummers als ‘A dream I Dream’, ‘My Bad’, ‘Stupid’ van het nieuwe album. Maar ook een fraaie uitvoering van het ‘Out on Gin’ van hun debuut album ‘Loves Voodoo’ mocht er zijn.

MY BABY

MY BABY

Het meedeinende publiek genoot zichtbaar van de hypnotiserend muziek van MY BABY en brengt hen meer en meer in trance. De uitstekende gitaarklanken die Daniel en zijn slide gitaarspel met de zang van Cato samen met het uitstekende slagwerk van haar broer drummer Joost swingt de pan uit. Een geoliede machine die het enthousiast dansende publiek in extase brengt. Na het publiekslieveling nummer ‘Uprising’ aan het slot komt het trio nog terug met een uitvoering van het nummer ‘Make a Hundred’ waar nog eens alle registers worden opengetrokken door het trio en het dansende publiek volledig uit hun dak gaat op de hypnotiserende muziek van MY BABY.

MY BABY

Het optreden laat terecht horen en zien waarom de concerten van MY BABY in no-time zijn uitverkocht.

Impressies MY BABY 26 november 2022, Podium GIGANT, Apeldoorn

Out Of Gin

5/7 MY BABY "Out on Gin" 2022 Nov. 26th Podium Gigant, Apeldoorn, Netherlands

 
Uprising

6/7 MY BABY 'Uprising' 2022 Nov. 26th Podium Gigant, Apeldoorn, Netherlands

 
Make A Hundred

7/7 MY BABY "Make a Hundred" 2022 Nov. 26th Podium Gigant, Apeldoorn, Netherlands

 
Video Playlist

1/7 MY BABY 'Sake Sake Sake' 2022 Nov. 26th Podium Gigant, Apeldoorn, Netherlands

 

https://www.mybabywashere.com/


Ook op Blues Magazine ...