Foto Concertaankondiging: Hear the Blues in het centrum van Heerde op 29 juni!

De op de poster aangekondigde Dave Chavez moet helaas verstek laten gaan. Als vervanger is Veldman Vintage Project gecontracteerd.

Het concept is bekend: Goede bluesmuziek op het dorpspodium, geurende barbecue en vers getapte biertjes in het centrum van Heerde!
Zoals ChatGPT zegt: “Laat je meevoeren op de magische klanken van de blues, de muziek die rechtstreeks uit het hart komt en de ziel raakt. Onze line-up van getalenteerde bluesartiesten staat klaar om je mee te nemen op een muzikale reis vol passie en emotie…”
En voor minder gaan we het niet doen in Heerde met goede bluesbands, vers getapte biertjes van omliggende cafés en een smoking hot barbecue van goede lokale slager tijdens Hear the Blues op zaterdag 29 juni 2024!

Bars & Barbecue
In samenwerking met lokale horecazaken Café de Rooster, Limburgia Heerde, Wilma’s snackbar en Harrie’s bar brengt Visit Heerde de blues weer naar het centrum van Heerde op zaterdag 29 juni. Zij zetten hun bars buiten om je van koude dranken te voorzien. Slagerij de Haan komt uit Wapenveld om iets lekkers van de barbecue te verzorgen!

Bintangs & Veldman Vintage Project:
En dan de bands. Het zijn niet de minsten! Hadden Heerde vorig jaar de oude rotten in het bluesvak: Barrelhouse, dit jaar komen blues-ervaringsdeskundigen The Bintangs de avond inluiden om 20:00 uur! Meer dan 60 jaar popmuziek in Nederland en de Bintangs zijn daar bijna even lang een deel van. Mede opgericht in 1961 door Frank Kraaijeveld en nog steeds springlevend. Bintangs zijn in 2019 opgenomen in de Dutch Blues Hall of Fame. Eindelijk in Heerde op het bluespodium!

Daarvoor hoor je om 17:00 uur de VELDMAN Vintage Project. Na jarenlang toonaangevend eigen werk, nu een serieus ‘Vintage Project’ van zanger-gitarist Gerrit VELDMAN. Een deep dive naar de periode waar zijn voorliefde voor muziek ligt: around 70’s. Een tribute aan de periode van 1965 tot 1975. Van Jimi Hendrix tot The Beatles en CCR. En wat te denken van Rory Gallagher, The Doors of Crosby, Stills, Nash & Young? VELDMAN Vintage Project brengt hun songs op hoogstaand niveau. Stuk voor stuk nummers uit die legendarische periode van net voor én net na de zeventiger jaren. Ga je mee terug naar die tijd? VELDMAN zelf geniet hier enorm van, dat zul je zien en horen. Maar de band wil vooral jóu dat vintage gevoel geven. Met een heerlijk seventies repertoire en een groot aha-effect!

Zaterdag 29 juni
Zet het maar vast in je agenda want dit gratis smakelijke en muzikale feest wil je niet missen! Want smakelijk wordt het zeker met diverse bieren en een dampende barbecue!
Zaterdag 29 juni 2024, 17:00 – 22:00 uur op het Dorpsplein in Heerde. De Dorpsstraat wordt afgezet en de toegang is gratis.
Wil je als eerste op de hoogte zijn van blues in Heerde? Volg dan de Facebookpagina van Hear the Blues! Nog meer informatie nodig of een specifieke vraag? Mail dan naar [email protected].


Ook op Blues Magazine ...