Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

De Sean Webster Band bestaat behalve Sean zelf uit de in Canada geboren drummer Joel Purkess, Ash Wilson (UK) en Greg Smith (UK). De band heeft inmiddels 5 cd’s uitgebracht en de 6e zal in 2017 uitkomen. Sean Webster Band speelt zowel eigen werk als wel covers (o.a. Superstition, I’d Rather Go Blind). Vette en groovy bluesrock dus, maar ook mooie ballades om kippenvel van te krijgen, in een stijl die vooral liefhebbers van Eric Clapton, Bryan Adams, Gary Moore en Stevie Ray Vaughan zal aanspreken.

SEAN WEBSTER BIO
Sean Webster is een inspirerende gitarist, zanger en songwriter met een grote reputatie in de Britse blues- en rockscene. Zijn band heeft leden zien komen en gaan sinds de oprichting in 2003, maar Sean blijft doen wat hij het beste kan; schrijven en spelen van mooie muziek.

De line-up van de band is als volgt:
Op drums Joel Purkess. Hij geeft Seans muziek een frisse en dynamische groove.
Op gitaar, Ash Wilson, een van de beste gitaristen in Europa, waardoor de band voor het eerst een tweede gitarist heeft en hij vult Sean perfect aan.
Tenslotte op bas, Greg Smith. Greg heeft jarenlang gestudeerd aan het prestigueze BassTech en gebruikt zijn kundigheid om het muzikale geheel bij elkaar te houden.

Sean beschrijft deze line-up als de beste ooit. De bandleden dagen hem uit om nog beter te spelen en hij verlaat het podium altijd met een glimlach op zijn gezicht.

Wilt u een toegangskaart winnen?
ga naar www.bluesmagazine.nl en vul de actiecode in: Webstermag

We horen graag je mening! Voeg reactie toe