Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

19e Bluesnight met The Damned and Dirty & band.

Na de bruisende start in 1999 is Blues Night Midlum anno 2017 nog steeds actief in het organiseren van de jaarlijkse Bluesnight.

De 19e editie zal plaatsvinden op zaterdag 28 oktober a.s. in Stadsschouwburg Trebol te Harlingen.
Ook nu weer zijn we er in geslaagd om de top van de Nederblues te boeken. Dit jaar is dat :

“The Damned and Dirty & Band”

The Damned and Dirty is een band rondom songwriters Micha Sprenger (gitaar) en Kevin de Harde (zang, mondharmonica). Kevin en Micha vormen samen al jaren een uniek duo, doordat ze traditionele Amerikaanse blues weten te spelen met eigentijdse en spitsvondige teksten. Live staan ze als een huis met rauwe delta blues vol huilende slidegitaar, krachtige zang, smaakvolle fingerpicking en rauwe bluesharp. Met hun albums wonen ze zowel in 2012 als in 2013 én 2014 de award voor de Best Dutch Blues CD. Op hun albums presenteren ze een veel breder palet aan muziekstijlen en laten ze zich inspireren door de country en rock. Hun laatst verschenen album “Hoodoo Down”werd wederom met lovende recensies ontvangen.
De overige bandleden van Damned and Dirty zijn Alexander van Meerten (drums), Bram Slinger (orgel) en Dirk van Hoven (bas), allen zeer getalenteerde muzikanten.

Support act tijdens deze 19e Bluesnight editie is het blues trio :

“Blue Brew”

Wat gebeurt er als men een Groninger, een Drent en een Twentenaar met elkaar muziek laat maken? Juist, je krijgt een heel apart brouwsel, maar in dit geval wel een brouwsel met een dikke, dikke scheut Blues! Soms is het funky, soms is het jazzy, maar het is vooral Blue Brew!
Peter ten Wolde – slagwerk
Dennis Hemstra – bas
Lars Müller – gitaar en zang

Kaarten zijn verkrijgbaar bij:
Vogelaar Audio Harlingen Tel: 0517-418193
Jacob Agema Midlum Tel: 0517-419724

We horen graag je mening! Voeg reactie toe