Concert of Festival Toevoegen Aan De Concertagenda

Belangrijke mededeling omtrent de concertagenda op BluesMagazine.nl !

Tot onze grote spijt zal het zelf toevoegen van concerten aan de Blues Magazine Concertagenda binnenkort NIET meer mogelijk zijn.

Het Blues Magazine team werkt al bijna 10 jaar keihard en zo optimaal mogelijk aan het brengen van alle vormen van (blues)muzieknieuws. De groei en dus de werkzaamheden rondom onze website neemt grote vormen aan, toch moeten we helaas nu vaststellen dat enkele zaken ons team van vrijwilligers boven het hoofd begint te groeien.
Dit betekent o.a. dat we jammer genoeg afscheid moeten nemen van onze geliefde concertagenda.

Wij blijven overigens wel doorgaan met het regelmatig plaatsen van (pers)berichten betreffende concerten, festivals en touraankondigingen! Deze (pers)berichten mogen gemaild worden naar agenda@bluesmagazine.nl. Dan doen wij, zoals altijd, ons best om een en ander zo spoedig mogelijk te publiceren op BluesMagazine.nl en/of te delen via onze sociale media kanalen. Het is tevens mogelijk om concert- en/of festival posters te plaatsen op onze facebookpagina, zie https://www.facebook.com/BluesMag/

Het is reuze spijtig voor blues minnend Nederland en België en wij willen graag iedereen die onze concertagenda tot een groot succes hebben gemaakt hiervoor bedanken!