De Amerikaanse band Gov’t Mule strijkt op dinsdag 31 oktober, tijdens Halloween, neer in Nederland voor een speciale show in Paradiso.

Het is de eerste keer dat de band Mul-O-Ween in Europa viert. De Halloween shows zijn al jaren traditie waarbij Gov’t Mule de muziek van andere artiesten eert. In Paradiso geldt er dan ook een speciaal thema, namelijk ‘The Revolution is Free’.

Kaartverkoop start woensdag 14 juni 10:00 uur via Ticketmaster. Een ticket koop je voor €35 (excl. lidmaatschap).”

Mensen die bekend zijn met Gov’t Mule en haar shows weten dat Halloween een speciaal moment van het jaar is voor de band. Een groot gedeelte van de show wordt dan gewijd aan het coveren van nummers van andere artiesten die de band zelf zorgvuldig uitkiest, vaak met een thema en vergezeld van een kostuum. In dit geval een primeur ook voor de band omdat het de eerste keer is dat zij dit in Europa vieren.

Gov’t Mule werd in 1994 opgericht door Warren Haynes en Allen Woody, ook bekend van The Allman Brothers. Afkomstig uit de zuidelijke staten van Amerika spelen de mannen onvervalste southern-rock, maar vergis je niet het oeuvre van Gov’t Mule kent vele stijlen, van rock, blues, soul, reggea, fusion en jazz. Verwacht lange solo’s, jamversies van covers en eigen materiaal. Vanavond natuurlijk met een speciaal thema, ‘The Revolution Is Free’.

Gov’t Mule
Dinsdag 31 oktober 2017
Paradiso, Amsterdam