31 maart aanstaande is de énige kans van 2017 om Tedeschi Trucks Band live te zien!

De twaalfkoppige blues-, rock- en soulmachine Tedeschi Trucks Band zal 31 maart optreden in de AFAS Live in Amsterdam. Het is onlangs bevestigd dat dit de énige Europese tour in 2017 zal zijn. Dit avondvullende concert ‘An Evening With Tedeschi Trucks Band’ is dus dé kans ze in 2017 aan het werk te zien!

De Tedeschi Trucks Band stond éénmaal eerder in Nederland met een eigen concert, dit was in november 2015 in een uitverkochte Grote Zaal van muziekpaleis TivoliVredenburg. Daarnaast stonden ze enkele malen op het hoofdpodium van North Sea Jazz Festival en waren zij één van de grote publiekstrekkers op het Holland International Blues Festival van Johan Derksen.

Tedeschi Trucks Band is zes jaar geleden ontstaan toen het beroemde muzikanten-echtpaar Derek Trucks en Susan Tedeschi beiden hun succesvolle carrière inleverden voor het starten van een nieuwe band: Tedeschi Trucks Band. De Amerikaanse krant L.A. Times ze beschreef ze als “A Deeply Skilled Groove Machine” en de internationale pers is het erover eens: Tedeschi Trucks Band is vandaag de dag blues, rock en soul op het allerhoogste niveau.

De kaartverkoop voor het concert van Tedeschi Trucks Band loopt uitsluitend via www.ticketmaster.nl. Voor dit avondvullende concert zijn zitplaatsen beschikbaar. Let op! Alleen voor rang 2 zijn nog kaarten beschikbaar en rang 3 nog maar zeer beperkt. Rang 1 is al lange tijd uitverkocht. Wees dus op tijd voor die mooie plaatsen!

Hieronder een voorproefje van “wat ons volgende week vrijdag te wachten staat”!