EXTRA CONCERT JOHN MAYER OP DINSDAG 2 MEI IN ZIGGO DOME

Wegens de enorme vraag naar kaarten is er een extra concert van John Mayer toegevoegd op dinsdag 2 mei in de Ziggo Dome in Amsterdam. Het concert van woensdag 3 mei raakte gelijk uitverkocht. De kaartverkoop voor het extra concert start aanstaande vrijdag om 12.00 uur via ticketmaster.nl

John Mayer tour 2017

Singer-songwriter en Grammy Award winnende zanger John Mayer komt deze lente met zijn wereldtournee The Search For Everything World Tour naar diverse steden in de Verenigde Staten en Europa. Op vrijdag 31 maart gaat de tour, zijn eerste sinds 2014, van start in de Times Union Center in Albany, New York en eindigt op vrijdag 12 mei in de O2 in Londen.
Tijdens elk concert staat hij met een volledige band op het podium en speelt hij ook een intieme akoestische solo-set. Daarnaast komen er ook nummers van zijn voormalige band John Mayer Trio aan bod.

De aankondiging van deze wereldtour volgt op het langverwachte nieuwe album The Search For Everything waarvan de opnames in 2014 startte in het beroemde Capitol Studios in Hollywood. De  eerste nummers ‘Moving On And Getting Over’, ‘You’re Gonna Life Forever In Me’ en ‘Changing’ zijn vrijdag 20 januari als eerste set verschenen en hebben met de al eerder uitgebrachte single ‘Love On The Weekend’ gelijk de toppositie in ITunes behaald. Het volledige album wordt in de lente uitgbracht.

John Mayer

Dinsdag 2 mei 2017 | Ziggo Dome, Amsterdam EXTRA CONCERT
Woensdag 3 mei 2017 | Ziggo Dome, Amsterdam UITVERKOCHT

Aanvang: 20.00 uur | Entree: € 39, € 45, € 49 en € 69 (excl. servicekosten)

Meer info over dit concert vind je op: www.mojo.nl/johnmayer.
De kaartverkoop voor het extra concert start aanstaande vrijdag om 12.00 uur via www.ticketmaster.nl en 0900 – 300 1250 (60 cpm).

Gerelateerde artikelen
Filter by
Post Page
Concert, Tour & Festival Nieuws Concertverslagen Recensies
Sort by