JACK WHITE OP 1 JULI 2022 IN AFAS LIVE

De Amerikaanse zanger en gitarist Jack White komt op vrijdag 1 juli voor een concert naar AFAS Live in Amsterdam. De show is onderdeel van de The Supply Chain Issues Tour en staat in het teken van twee nieuwe albums die White volgend jaar uitbrengt. De reguliere kaartverkoop voor dit concert start op vrijdag 17 december om 10 uur via Ticketmaster.

De The Supply Chain Issues Tour is de eerste headlinetour van Jack White in vier jaar tijd. De tour staat in het teken van zijn twee nieuwe albums Fear of the Dawn, dat op 8 april moet uitkomen, en Entering Heaven Alive, dat gepland staat voor release op 22 juli. Onlangs bracht Jack White de eerste single uit van Fear of the Dawn, ‘Taking Me Back’, dat door PASTE werd omschreven als een “return to White’s sweet spot”. De bijbehorende video regisseerde hij zelf, in samenwerking met Lauren Dunn.

Muzikale duizendpoot Jack White brak ruim twintig jaar geleden door als frontman van rockduo The White Stripes, waarmee hij vele hits scoorde. Ook is bij bekend als medeoprichter en frontman van de bands The Raconteurs en The Dead Weather. In 2012 bracht hij zijn eerste soloplaat uit, het succesvolle Blunderbuss, dat werd opgevolgd door Lazaretto (2014) en Boarding House Reach (2018). Ook is hij actief als producer en is hij eigenaar van het label Third Man Records.

Foto Jack White (promo)

KINK PRESENTS

JACK WHITE – THE SUPPLY CHAIN ISSUES TOUR
Vrijdag 1 juli 2022 | AFAS Live, Amsterdam

Aanvang: 20:00 uur | Entree: €78,40,- (incl. servicekosten)

Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/jackwhite
De reguliere kaartverkoop voor het concert start vrijdag 17 december om 10 uur via www.ticketmaster.nl en 0900 – 300 1250 (60 cpm).

Jack White concert België

16 Juli 2022 – Forest National, Brussel (B)


Ook op Blues Magazine ...