Foto Concert aankondiging: De dertiende editie van Midsummer Bluesnight 24 juni 2023 Vijlen

Op zaterdag 24 juni 2023 staat, in het uiterste zuiden van Zuid-Limburg, alweer de dertiende editie van Midsummer Bluesnight gepland. We vieren ons 15 jarig bestaan met 4 fantastische bands:

· THE ORIGINAL STRIKES
· THE LIBERATORS – ACOUSTIC
· THE BLUE CLAY
· ROY D & THE BLUESBREAKERS

Locatie: Café – Restaurant Bergzicht, Vijlenberg 55-57, 6294 AR Vijlen, aanvang 20.00 uur.
Tickets: Voorverkoop € 15,00; avondkassa € 20,00.
Contact: Stichting Midsummer Bluesnight, Stokhem 42 Wijlre, 06-53536674

Voor meer informatie, “sjieke” merchandise én tickets kunt U terecht op onze website: www.midsummerbluesnight.nl
Volg ons op Facebook: www.facebook.com/MidsummerBluesnight

THE BLUE CLAY (NL)
Wie ze gemist heeft op de 2e editie van Midsummer Bluesnight krijgt nu een tweede kans. Frontman Wouter Verhelst en bassist Peter van Merode worden bijgestaan door zangeres Ilse van Dooren, drummer Geert de Block en toetsenist Jan Van Den Berghe. The Blue Clay speelt akoestische Blues, folk en Americana. Bereidt u voor op een flinke dosis energie en passie tijdens dit optreden!

THE LIBERATORS ACOUSTIC (NL)
Deze band staat al tientallen jaren bekend om zijn stevige rock and roll repertoire maar voor Midsummer Bluesnight presenteren de Liberators hun repertoire akoestisch. In deze rol vallen ze helemaal terug naar de essentie van de Blues; puur en zonder opschmúck. Rock with a Blues touch… Maar zeker niet minder swingend.

THE ORIGINAL STRIKES (NL)
The Original Strikes are back in town! Wat een afsluiter van Midsummer Bluesnight 2023! Deze top band van Nederlandse bodem behoort al een flinke tijd tot de top van de Europese Blues scene. Frontman, zanger en harpvirtuoos Big Pete, gitarist Sjors Nederhof, bassist Roelof Klijn en drummer Jody van Ooijen spelen de planken van het podium en de pannen van het dak! Kortom; Blues met passie én energie!


Ook op Blues Magazine ...