Het doek is gevallen voor City Hall Blues, de bluesclub die begin 2018 succesvol van start ging in Gramsbergen. Elke laatste vrijdag van de maand was er live bluesmuziek in de voormalige ‘city hall’. Vanaf september 2019 verhuisden de optredens naar Dedemsvaart, tot de coronacrisis begin dit jaar roet in het eten gooide.

Het optreden van Thomas Toussaint in februari werd uiteindelijk de laatste show voor City Hall Blues, daarna moesten alle bluesavonden van het lopende seizoen worden afgelast.

Organisatoren Reinier en Cora Jaquet hebben besloten in het nieuwe seizoen geen doorstart te maken. “De kans bestaat dat er na 1 september weer 100 mensen tegelijk naar binnen mogen, maar dat aantal past niet in onze locatie als de gasten 1,5 meter afstand tot elkaar moeten houden. Bij lagere bezoekersaantallen kan het helaas niet uit, dat werd ons in Dedemsvaart steeds duidelijker. Het was moeilijk om quitte te spelen en dat is ons uiteindelijk net iets te vaak niet gelukt,” aldus de teleurgestelde bluesfanaat Jaquet, die voortaan gewoon optredens gaat bezoeken in plaats van ze te organiseren.


Ook op Blues Magazine ...

Geen berichten gevonden.