Chicago Blues Avond met
Eddy “The Chief” Clearwater, The Juke Joints en special guest Ana Popovic
vrijdag 26 november 2010
Arsenaal Theater, Vlissingen

Op de nieuwe Juke Joints CD “Going to Chicago” die op 26 November gepresenteerd zal gaan worden in het Arsenaal theather in Vlissingen, en waar na de presentatie een voltallige set gespeeld zal worden met Eddy ‘The Chief’ Clearwater , zal ook de internationaal befaamde bluesgitariste Ana Popovic van de partij zijn.

Ana Popovic (die evenals Eddy ‘The Chief’ Clearwater) op de nieuwe Juke Joints CD te horen is, komt speciaal voor deze CD presentatie naar Vlissingen om op deze avond mee te spelen met de Juke Joints en Eddy Clearwater.

Mis deze nu al legendarische avond dus niet !

chicago-blues-avond-vlissingen-2010

De zeer getalenteerde Ana Popovic tourt continu door heel Europa , USA, Canada, Australie en is nu net weer terug van een uitgebreide tournee door Indonesie.

Ana Popovic komt oorspronkelijk uit Belgrado, het voormalig Joegoslavië. Door de platencollectie van haar vader, waarin veel Amerikaanse blues en soul te ontdekken viel,
ontdekte ze op jonge leeftijd de blues , en verscheen reeds op 14 jarige leeftijd met haar band op TV in Joegoslavie.
Half jaren ’90 vertrekt ze naar Nederland om te gaan studeren aan het conservatorium in Utrecht. Van hieruit werd al snel een uitstekende live reputatie opgebouwd in Europa.
In 1998 maakt ze haar eerste CD om vervolgens in 2003 een nominatie te krijgen voor de Blues Music Award.
Dit resulteert enkele jaren later

[2007] in een platencontract bij het Amerikaanse Electro Groove Records. De CD “Still Making History” staat 16 weken in de blues billboard met plek 3 als hoogste notering.

Na 2 jaar toeren door Amerika en Europa volgde in 2009 de opvolger “Blind For Love”.
Een rustige bluesrelease waarin naast de blues tevens jazz, funk en gospel in is te ontdekken. Het toont de veelzijdigheid die Popovic en haar band in huis heeft.

Herfst 2010 verscheen haar laatste release, welliswaar een DVD, met als titel “An evening at Trasimeno Lake”. Opgenomen in Italië voor een publiek van meer dan 5000 man speelt ze de spreekwoordelijke sterren van de hemel.

voorverkoop 15 euro avondverkoop 17,50 (voorverkoop aanbevolen)

alle info en tickets op: http://www.pedaal.nl