CD-release Robbert Fossen Band en Dave Warmerdam Band op 29 en 30 december 2017.

Haarlemmer Robbert Fossen en Hoofddorper Dave Warmerdam hebben in november met hun beider bands een CD opgenomen. Doel was van beiden dit jaar nog af te sluiten met het uitbrengen van een CD, wat tevens ook een goede start vormt voor het nieuwe jaar.


Foto Robbert Fossen Band: Face Marketeers

De Robbert Fossen Band is een 6-mans formatie (2 toetsenisten!), die voor een deel van de nummers op de CD, getiteld ‘Get Off On It’, is uitgebreid met blazerssectie en achtergrondzangeressen. Het repertoire is grofweg een mix van blues, soul en gospel.

Foto Dave Warmerdam Band: Alisha Kalea

De Dave Warmerdam Band is een jonge band (Dave is 17!) van getalenteerde muzikanten, die op hun geheel eigen wijze een ‘Tribute To The Masters Of The Blues’ brengen; het album draagt dan ook deze titel.

Vermeldenswaardig is dat er ook een belangrijke connectie tussen de beide frontmannen is; Robbert en Dave wonnen als duo in 2016 de Dutch Blues Challenge en hebben hierdoor in februari 2017 Nederland mogen vertegenwoordigen bij de prestigieuze International Blues Challenge in Memphis-USA, alwaar ze de halve finale bereikten.

Beide bands zullen op vrijdag 29 december in The Box in Katwijk (waar de CD’s ook zijn opgenomen) hun CD’s ‘presenteren’ en daarbij natuurlijk repertoire van de CD’s ten gehore brengen. De tweede CD-release-party is de dag erna, 30 december, in de Haarlemse Blues Club (in Circus Hakim).

In Katwijk is er nog een ‘extraatje’; van een band die in de nabije toekomst ook een album gaat opnemen in Studio The Box; de Haarlemse Thomas Toussaint Band.

Vanzelfsprekend zijn de nieuwe CD’s van de Robbert Fossen Band en de Dave Warmerdam Band op deze avonden verkrijgbaar.
Wanneer u uw entreebewijs in de voorverkoop bestelt, dan kunt u met korting de CD(‘s) meebestellen.

Kaarten kunt u reserveren via www.fossenevents.com/evenementen of door een email te sturen naar info@fossenevents.com

De avond begint om 20.30 uur; vanaf 19.45 uur is de zaal open. De entreeprijs voor deze avond met twee bands bedraagt slechts € 12,50.