EERSTE NAMEN BOSPOP 2022

PROGRAMMA BLIJFT GROTENDEELS HETZELFDE MET O.A. STING, LIONEL RICHIE, KENSINGTON, MELISSA ETHERIDGE, SINÉAD O’CONNOR, PASSENGER EN BETH HART.

bospop 2022

Vandaag maakt Bospop de eerste namen voor 2022 bekend. Volgend jaar is het eindelijk tijd voor het 40-jarige jubileum van het festival. Na twee uitgestelde jaren staat Bospop 2022 gepland op vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 juli. Opnieuw verhuist een groot deel van de oorspronkelijke programmering mee naar 2022.

We danken jullie voor jullie geduld en we zijn blij weer positief nieuws te kunnen melden. De volgende bands zien we in ieder geval terug op Bospop 2022.

PROGRAMMA BOSPOP 2022

Vrijdag 8 juli:
Lionel Richie, Melissa Etheridge, White Lies, The Struts, The Gary Moore Tribute Band

Zaterdag 9 juli:
Sting, Sinéad O’Connor, Passenger, Heather Nova, De Dijk, Stahlzeit, Dizzy Mizz Lizzy, Gin Lady, Tim Montana

Zondag 10 juli:
Kensington, Beth Hart, Juanes, Seasick Steve, Yola, BLØF, The Allman Betts Band, Walter Trout, Sloper, Robert Jon & The Wreck, Goodbye June

Seasick Steve

We zijn momenteel nog druk bezig met de rest van de programmering. We hopen snel meer nieuws te kunnen brengen over de rest van het programma. De locatie en aanvangstijden blijven hetzelfde. Gekochte kaarten blijven opnieuw geldig voor Bospop 2022.

Op zaterdag 19 juni om 10.00 uur start ook de verkoop van nieuwe Bospop 2022 tickets via Ticketmaster en alle bekende verkoopadressen. Eerder gekochte tickets blijven automatisch geldig voor Bospop 2022. De procedure voor het teruggeven van tickets is te vinden op www.bospop.nl. Kaartkopers via TicketMaster ontvangen automatisch bericht.

Op Bospop treden tientallen internationale artiesten op, verdeeld over twee podia: het hoofd- en tentpodium. Ook dit jaar start Bospop op vrijdag en kent het festival drie festivaldagen met een volledig programma op beide podia. Er is een gezellige camping met de benodigde faciliteiten, een 24-uurs tent en een sfeervolle festivalmarkt. Op de website www.bospop.nl staat alle beschikbare informatie over het festival, de artiesten en de kampeermogelijkheden.

Stichting Bospop en MOJO presenteren

BOSPOP 2022

Vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 juli 2022
Evenemententerrein A2 Weert Noord

Dagkaarten: € 80 (excl. € 3 servicekosten)
Zaterdag en Zondag ticket: € 140 (excl. € 3 servicekosten)
Vrijdag, Zaterdag en Zondag ticket: € 185 (excl. € 3 servicekosten)
Campingticket: € 35 pp (excl. € 3 servicekosten)
Campertickets: € 50 (excl. € 3 servicekosten)
Parkeerticket € 10/dag (excl. € 3 bespreekkosten)
Groepskorting: bij de online aankoop van 10 tickets krijg je het 11de ticket gratis.

Meer info over Bospop vind je op: www.bospop.nl.


Ook op Blues Magazine ...