BONNIE RAITT
Special guest: Jon Cleary
25 juli 2018
OLT Rivierenhof, Deurne (B)

Bonnie Raitt - Photography (C) Marco van Rooijen

Twintig albums staan er al op het conto van Bonnie Raitt. Met ‘Dig In Deep’ als meest recente langspeler trekt de Californische blues mama sinds 2016 de baan op. Live verkeert ze nog altijd in topvorm. Fans van Raitt’s authentieke roots- en bluesmuziek kunnen zich opmaken voor een wervelend concert in het meest gezellige openluchttheater van Belgie.

Raitt’s carrière houdt inmiddels al bijna vijftig jaar stand. De roodharige zangeres klinkt nog altijd even vitaal en dynamisch als in haar begindagen. Raitt’s grote doorbraak naar het brede publiek kwam er begin jaren ’90 met haar Grammy bekroonde albums, ‘Nick of Time’ en ‘Luck of the Draw’, en hits “Something To Talk About” en “I Can’t Make You Love Me”. Die inmiddels legendarische songs, en werk uit haar recente albums ‘Slipstream’ (bekroond met haar 10e (!) Grammy Award, en meer dan een kwart miljoen verkochte exemplaren) en ‘Dig in Deep’, brengt Bonnie Raitt samen met haar fantastische rootsrockband op 25 juli in OLT Rivierenhof.

Special guest is Jon Cleary. De pianoman met soulvolle stem is sinds jaar en dag de muzikale rechterhand van Bonnie Raitt in haar band. Twee sublieme artiesten op één avond dus!

Ticket info
De ticketverkoop start 23.02 om 12:30u
Info + tickets : http://www.oltrivierenhof.be/agenda/detail/bonnieraitt


Ook op Blues Magazine ...