Cuby+Blizzards-Window-Of-My-Eyes-Boek

Window Of My Eyes: Naar binnen kijken bij Harry ‘Cuby’ Muskee

Window Of My Eyes: 75 jaar ‘Cuby’ Harry Muskee is een belevingsboek waarin thematisch, aan de hand van bijzondere foto’s en anekdotes, een beeld ontstaat van het leven en werk van Harry Muskee. Daarbij wordt niets over het hoofd gezien: opgroeien in het Nederland van na de oorlog, de invloed van Amerikaanse blueszangers en The Beat Generation, de eerste platen van Cuby + Blizzards, de successen, de legendarische boerderij in Grolloo en de soms wankele relatie met bandleden. Ook bevat het boek de complete discografie van de band. Het verschijnt op 16 januari ter gelegenheid van de gelijknamige tentoonstelling in het Drents Museum.

Cuby+Blizzards-p11

In 2016 zou Harry ‘Cuby’ Muskee zijn vijfenzeventigste verjaardag hebben gevierd. Reden genoeg voor dit boek, dat in samenwerking met de gelijknamige tentoonstelling in het Drents Museum zal verschijnen. Daarbij genieten tentoonstelling en boek een aantal bekende ambassadeurs, waaronder Johan Derksen, Huub van der Lubbe en Daniel Lohues.

Window Of My Eyes is een overzichtelijk naslagwerk voor fans, maar ook een uitstekende introductie voor nieuwkomers in de wereld van Harry Muskee en Cuby + Blizzards. Het boek is een respectvolle overzichtsuitgave over een Drentse band die onlosmakelijk is verbonden met de Nederlandse muziekgeschiedenis.

Cuby+Blizzards

Auteur Albert Haar is onder meer bestuurslid van het C+B Museum en maakte samen met Harry Muskee het radioprogramma Harry’s Blues.

Boekspecificaties:

Window Of My Eyes:
75 jaar ‘Cuby’ Harry Muskee

Door Albert Haar

Bestel het boek

ISBN: 978 94 625 8124 1
€ 29,95
156 pag.
Formaat: 29,5 x 29,5 cm
Gebonden
In samenwerking met het Drents Museum

Cuby+Blizzards-p10


Ook op Blues Magazine ...