Samenstelling: Jos Verhagen

Bluesmagazine’s weekly playlist is een gevarieerde lijst met onder andere tips van de luisteraars. Er is verder muziek met een link naar Bluesmagazine (releases, recensies, concert reviews) en daarna is de keuze gigantisch. De playlist is voor de luisteraar, naast het lezen van Bluesmagazine en ander Blues websites, een manier om nieuwe artiesten en hun muziek te leren kennen.

Deze week maar vier tips binnen gekregen, waarvan Laying in the alley niet op Spotify, althans niet van de aangevraagde artiest Big joe & the Dynaflows maar wel van de Nijmeegse bluesband Sweet Bourdon. Als vijfde de lijst aangevuld met een persoonlijke favoriet; Joe Bonamassa – Burning hell. Het zal de vakantie tijd zijn. Heb je ook een favoriete blues nummer of een tip en wil je die delen, stuur hem door via mail naar bluesmusicmagazine@gmail.com. Vijf inzenders komen in de nieuwe playlist.
Door de vakantie is er volgende week geen playlist, maar deze week een extra naast de gebruikelijk weekly playlist en een mooie lijst met slow blues, een favoriet subgenre.

De inzenders van deze week:
1: Big Joe & the Dynaflows – So mean to me
2: Sweet Bourbon – Laying in the alley
3: Jim Suhler & Monkey beat – Mexicali run
4: JJ Grey & Mofro – The ballad of Larry Webb
5: Joe Bonamassa – Burning hell

De Bluesmagazine highlights:
1. Rob Tognoni – Jim Beam Blues (Concertverslag)
2: Julian Sas – The devil got my number (Concertverslag)
3: Walter Trout – I worry to much (Album release)
4: Troy Redfern – Come On (Album release)
5: Hank Williams jr – Call me Thunderhead (Recensie)

Veel luisterplezier…

Bluesmagazine’s weekly play list

Bluesmagazine’s slow blues list


Ook op Blues Magazine ...