Blues Playlist - listen on Spotify
Samenstelling: Jos Verhagen

Bluesmagazine’s weekly playlist is een gevarieerde lijst met onder andere tips van de luisteraars. Er is verder muziek met een link naar Bluesmagazine (releases, recensies, concert reviews) en daarna is de keuze gigantisch. De playlist is voor de luisteraar, naast het lezen van Bluesmagazine en ander Blues websites, een manier om nieuwe artiesten en hun muziek te leren kennen.

Deze week weer mooie tips van luisteraars binnengekregen. Heb je een favoriete blues nummer of een tip, blijf ze insturen door een mailtje te sturen naar bluesmusicmagazine@gmail.com. Vijf inzenders komen in de nieuwe playlist.

De inzenders van deze week:
1: Cry of love – Hand me down
2: Free – Woman
3: Lynyrd Skynyrd – On the hunt
4: Imperial crowns – Altar of love
5: Rory Gallagher – I fall apart (mijn persoonlijke favoriet)

Deze week geen highlights in zoverre dat mijn persoonlijke highlight deze week ligt bij het Rory Gallagher Tribute festival in Ballyshannon Ierland. Na twee jaar te zijn afgelast is de jaarlijkse bedevaart weer mogelijk. Vele Nederlanders trekken hier elk jaar weer naar toe, zo ook dit jaar. In de playlist naast nummers van de luisteraars, 7 nummers van Rory Gallagher verkozen door mijn vrienden en een overzicht van de acts die dit weekend optreden.

1. They don’t make them like you anymore
2: In your town
3: fuel to fire
4: Walk on hot coals
5: Crest of a wave
6: For the last time
7: Wheels within wheels

Veel luisterplezier…


Ook op Blues Magazine ...