Blues Playlist - listen on Spotify

Samenstelling: Jos Verhagen

Bluesmagazine’s weekly playlist is een gevarieerde lijst met onder andere tips van de luisteraars. Er is verder muziek met een link naar Bluesmagazine (releases, recensies, concert reviews) en daarna is de keuze gigantisch. De playlist is voor de luisteraar, naast het lezen van Bluesmagazine en andere Blues websites, een manier om nieuwe artiesten en hun muziek te leren kennen.

BluesMagazine was dit weekend bij het Moulin Blues Festival, in de lijst van deze week een paar hoogtepunten, o.a. Sugarmill Slim, DK Harrel, Bywater Call, Monster Mike Welch, Marlon Pichel. De komende weken is er nog veel te genieten bij de aankomende festivals breng ze een bezoek en keep the blues alive. In de playlist wekelijks tips van luisteraars, heb je ook tips of favoriete nummers stuur ze in door te mailen naar bluesmusicmagazine@gmail.com, vijf inzenders komen in de nieuwe playlist.

Deze week kreeg in een verzoek van onze recensent Aad, als ode aan zijn overleden vriend. Nu stond dit nummer niet op Spotify daarom hier als als een Youtube clip, Tino Gonzalez – Young thing. In the playlist Big Blues man van Tino Gonzalez

Tino Gonzales - Young thing

De inzenders van deze week:
1: Tino Gonzalez – Big Blues man
2: Mike Morgan – Texas man
3: Luke Whitaker – What do you do?
4: Travellin’ blues kings – Lay down knuckle under
5: TC Matic – Middle class and blue eyes

Bluesmagazine highlights:
1: Bukka White – Fixin’ti die blues (Pre-war blues)
2: The Cinelli brothers – Ain’t blue but I sigh (Interview)
3: Harlem Lake – Carry on (Concertverslag)
4: Mojo Hand – Slip in mules (Dutch blues challenge)
5: Daniel Lohues, the Louisiana blues club – Prachtig mooi (Iconic albums)

Veel luisterplezier…

Spotify


Ook op Blues Magazine ...