Blues Playlist - listen on Spotify
Samenstelling: Jos Verhagen

De bluesmagazine playlist, is een gevarieerde lijst met aandacht voor de favoriete muziek van de luisteraars. Er is verder muziek met een link naar Bluesmagazine (releases,recensies, concert reviews) en daarna is de keuze gigantisch. De playlist is voor de luisteraar, naast het lezen van Bluesmagazine en ander Blues websites, een manier om nieuw artiesten en hun muziek te leren kennen.

Heb je een favoriete bluesnummer of een tip, blijf deze insturen door een mailtje te sturen naar bluesmusicmagazine@gmail.com
Vijf inzenders komen in de nieuwe playlist. Deze week helaas maar vier inzendingen, daarom maar een van mijn favoriete bluestracks ter aanvulling. Een aangevraagd nummer was niet te vinden op Spotify, maar gelukkig brengt Youtube in deze uitkomst.

1: The big blind, like me
2: Andreas Diehlman – Lola sweet rock’n rola
3: Keb Mo and the old crow medicine show – The medicin man
4: John Mayall and the Bluesbreakers ft Eric Clapton – All your love
5: Kenny Wayne Shepherd – Shotgun blues (mijn eigen favoriet)

In lust for live magazine (Dec 2021) stond een uiterst lezenswaardig artikel over Cuby and the Blizzards en de Nederblues, dat zette me aan het denken over de nieuwe playlist. Deze week een doorsnede van wat de Nederblues te bieden heeft. Veel is zo mijn ervaring bij het samenstellen van de lijst. Ik zal vast wel een band over het hoofd hebben gezien maar toch bied de Nederblues playlist dik drie uur luister plezier, veel luisterplezier.


Ook op Blues Magazine ...