BLUESCHALLENGE 29 September 2012

De organisatie doet een oproep aan alle bluesmuzikanten en alle muzikanten die van blues en van een uitdaging houden om naar Lelystad te komen. Deelnemers kunnen zich nu opgeven. Inschrijven voor de contest is gratis en word gehouden bij  Café Sport Passage 8 te Lelystad.
De winnaar van de contest worden gekozen door een jury en publieksjury. Zij gaan naar huis met een betaald optreden bij het Blue Flag Blues Festival 2013 en komen op de line up te staan van Blues Festival Lelystad februari 2013. Deelnemers ontvangen een aantal consumties en iets te eten natuurlijk. Meenemen van apparatuur is niet nodig. We hebben prima p.a materiaal staan. Geluid wordt gedaan door  de beste geluidsman uit Lelystad en omgeving, Ruud Kornet.

Blue Flag Blues dankt de naam aan een stukje geschiedenis. De aanduiding ‘blue’ voor rouw is afkomstig uit de zeilscheepvaart. Als een schip tijdens de reis zijn de kapitein of een andere officier verloor, voer het voor de rest van de reis een blauwe vlag en werd een blauwe band rond het hele schip geschilderd alvorens de thuishaven binnen te lopen.

Kaartverkoop via www.bluesfestivallelystad.nl en info@kornet.nl en via 0614 44 19 20
Entree 10 euro per persoon
Voor meer informatie kijk op www.bluesfestivallelystad.nl

 

Gerelateerde artikelen
Filter by
Post Page
Concertverslagen
Sort by