Bluesfestival Delft 17 t/m 19 februari 2017

Affligem Bluesfestival Delft 17 t/m 19 februari 2017

DELFT OMARMT 3  DAGEN THE BLUES

Volgende maand vindt de negentiende editie van het Bluesfestival Delft plaats. Het initiatief uit 2016 om ook op zondagmiddag optredens in te plannen, krijgt dit jaar een vervolg.

De ruim 70 live-optredens staan gepland vanaf vrijdag 17 februari t/m zondagmiddag 19 februari en brengen een keur aan muzikanten naar Delft. Een groot aantal van deze muzikanten hebben in het recente verleden Blues Awards gewonnen in Nederland en België, zoals The BluesBones, Sugar Boy & the Sinners, The Juke Joints, Fat Harry & the Fuzzy Licks, Robbert Fossen en Dave Chavez. Bovendien staat de jonge Duitse bluesrocker Jesper Munk op het podium van De Tobbe en presenteren The Veldman Brothers, Them Lewis Boys en Detonics hun nieuwste cd tijdens hun optredens in Delft.

Zoals bij eerdere edities verwacht Delft weer een groot aantal bluesliefhebbers uit binnen- en buitenland die zich kunnen vermaken met een uitstekend programma vol met diverse stromingen uit de blues zoals bluesrock, zydeco, jump & jive, rock & roll en akoestische delta-blues.

Behalve een groot aantal optredens heeft het Affligem Bluesfestival Delft een succesvolle mondharmonica-workshop, bluesbrunch en andere specials op het affiche. Zoals elk jaar is de toegang voor het festival gratis.

Het volledig festivalprogramma kan worden bekeken via www.delftblues.nl
Ook zijn via de site en de programmafolder hotel-arrangementen te vinden die het verblijf tijdens het Bluesfestival in de prachtige historische binnenstad nog aangenamer en voordeliger maken.

Delft kleurt volgende maand spectaculair blauw!


Fat Harry – foto: Pemmy Larmené

Gerelateerde artikelen
Filter by
Post Page
Concert, Tour & Festival Nieuws
Sort by

4 Comments

 1. Tjebbe 13 februari 2017 om 10:56 - Antwoorden

  Hebben jullie ook camperplaatsen? Om te overnachten?

 2. carla 14 februari 2017 om 14:49 - Antwoorden

  zijn 3 jaar achtereen van de partij geweest, helaas dit jaar niet – heel veel plezier allemaal !!! geweldig evenement met fantastische bands in een even zo geweldige en fantastische stad !!!!!

 3. John Koenen 15 februari 2017 om 18:16 - Antwoorden

  Wanneer horen we wie de Dutch Blues Award Beste Bassist is? Ben benieuwd waar de uitreiking is??

 4. carla 19 januari 2018 om 13:13 - Antwoorden

  dit jaar gaan we weer !!! ben alles al aan het voorbereiden (hotel, NS trein vv, bands en lokaties afdrukken, overzicht maken van wat we willen zien met bijbehorende planning), alleen de voorpret is al geweldig leuk, en dan moet het beste nog komen !!!

We horen graag je mening! Voeg reactie toe