Blues-Cruise

De Bluescruise – 23 t/m 25 september 2016!

De line-up van 2016!

Sugadaddy and the Honeydrippers!
Blue Brew!
The Guitar Guy and Slim Robin!
Ralph de Jongh!

Bluescruise 2016 een weekend lang zeilen met bluesmuzikanten en bluesliefhebbers!

De bluescruise is een jaarlijks muzikaal evenement waarbij met historische zeiltjalken een weekend zeiltocht van Harlingen naar Terschelling en vice versa wordt gemaakt met bluesbands en (blues)muziekliefhebbers. Het is op basis van all-inclusive wat inhoudt dat alle drankjes en maaltijden aan boord zijn inbegrepen.

Live Blues @ Harlingen en Terschelling

Vrijdagavond gaat men aan boord waar men kan inschepen en de kooi alvast kan inrichten voor de nacht. ’s Avonds brengen de bluesbands in Harlingen in de Lichtboei hun vette, rockende en swingende blues ten gehore. Op veler verzoek spelen de bands dit jaar op één locatie achter elkaar. Zaterdagmorgen zal er, na het ontbijt en een korte zeilinstructie, koers gezet worden naar Terschelling.

Zeilen op de Wadden

Zeilervaring is niet nodig; er is ervaren bemanning aan boord die alles uitlegt. Iedereen mag meehelpen om de zeilen te hijsen, overstag te gaan, etc. Wat is er nou mooier dan samen zorgen dat het schip over het prachtige wad vaart naar de bestemming. Na een prachtige zeildag op de wadden meren de schepen af in de haven van Terschelling. Na de aan boord bereidde avondmaaltijd treden de bluesbands wederom op maar dit keer in verschillende cafés in het dorp West-Terschelling. ‘s Zondags wordt er weer terug gezeild naar Harlingen.

Wat kost de Bluescruise?

De bluescruise kost € 180,- p.p.. In deze prijs zijn inbegrepen 2 overnachtingen, maaltijden, alle fris en zwakalcoholische dranken aan boord van het schip waar je op zit en havengelden en toeristenbelasting.

Wil je dit jaar ook mee, reserveer dan snel via onderstaande button! De eerste 3 boten zijn inmiddels volgeboekt!

Graag tot ziens op de Bluescruise 2016!

Meer info, zie http://www.bluescruise.nl/


Ook op Blues Magazine ...