Blues & Zo! bestaat 10 jaar en dat willen Richard en Andrea met jullie samen vieren op zaterdag 20 april vanaf 16.00 tot een uur of 21.00 met het éénmalige “Blues & Zo! Indoor Festival‘’. Tijdens dit bijzondere evenement presenteren zij een spetterende line-up met afwisselende blues in diverse stijlen vol met het betere gitaarwerk.

Richard en Andrea begonnen met Blues & Zo! in café De Huifkar waarna het evenement uitgroeide tot een waar begrip in Bluesland, mede dankzij het hondstrouwe publiek. Het toegankelijke karakter in combinatie met het bijzonder hoge niveau van de artiesten is nog altijd uniek te noemen en hierop is het festival ook zeker geen uitzondering. Met gepaste trots presenteert Blues & Zo! dan ook het programma met:

Brian Sydney
Deze meer dan bijzondere one-man-band neemt je mee met zijn reis langs de bluesroute die hij maakte van Memphis naar Mississippi. Op veelal zelfgemaakte instrumenten, zoals dit in de vroege jaren van de blues normaal was, beleef je de historie van de blues op een unieke wijze.

Gumbo & The Monk
Waan je in een originele Juke Joint met de rauwe sound van de Mississippi Delta Blues met deze finalisten van de Dutch Blues Challenge 2018. Door het gebruik van traditionele handgemaakte instrumenten zoals de Cigar Box Guitar, License Plate Resonator Guitar en Diddley Bow worden nummers van o.a. Muddy Waters, Howlin Wolf en John Lee Hooker een ware belevenis.

Ed & The Gators
Deze allround bluesband om U tegen te zeggen neemt je mee door de geschiedenis van de blues in vele stijlen. Van rauwe Chicago blues naar swingende West-Coast en funky New-Orleans stuff, afgewisseld met een Texaanse shuffle of wat ouderwetse country blues…

Colonel Jetski
Een super band in de Nederlandse blues scene met o.a. Phil Bee, de winnaar van de Dutch Blues Award beste vocalist in 2015. De band overstijgt de som der delen en blaast keer op keer het publiek uit zijn sokken met hun energie, samenspel en hun pure kwaliteit.

De entree voor het Blues & Zo! Indoor Festival is zoals gebruikelijk gratis door de donaties in de bandbus, The Moonshine en onze 3 sponsors Frits Krieg, Jan Vink namens Rail Hope en HCR Logistics, de logistieke dienstverlener.

Iedereen is van harte welkom om dit bluesfeest mee te maken!

Graag tot dan,
Richard & Andrea

20 april 2019
Blues & Zo Indoor Festival
16.00 – 21.00 uur
The Moonshine
Stationsweg 3, Sliedrecht
Blues en Zo op Facebook