Paaszondag 21 april 2019 staan maar liefst 6 bands op ons podium

Jimi Barbiani Band ft. Enrico Crivellaro ( Italië )
De Jimi Barbiani Band is een alchemie van invloeden van kunstenaars zoals Hendrix, Joe Bonamassa, Jeff Beck, Free, Gov’t Mule. Het explosieve geluid van de JBB POWER TRIO wordt beste overgebracht in hun live-optredens. Dit optreden is meer dan uniek door de samenwerking met Enrico Crivellaro.

De definitie van Guitar Hero misschien niet in harmonie met Enrico zijn bescheiden karakter en zijn oprechte toewijding aan de muziek, maar de status van een gitarist die internationale faam heeft verdiend, en die wordt nu beschouwd als een van de meest invloedrijkste van zijn generatie, dankzij een stijl die Blues met Jazz en Amerikaanse Roots Music overbrugt.

Danny Giles Band ( UK )
Het trio van Danny Giles (gitaar & Vox), Pat Garvey (Drums) & Jon Chase (Bass) herkenbaar aan hun sound van volbloed rock met een vleugje blues, gospel en soul.

BB & The Blues Shacks ( Duitsland )
Zij houden van muziek en slagen om hun publiek in de beste zin van het woord te entertainen. De vijf Hildesheimers uit Duitsland knallen in bluesclubs tot aan grote festivals, met een mengeling van soul en rhythm & Blues. Al zo’n 25 jaar zijn ze te zien en te horen over de hele wereld. Ze zijn vooral live een ervaring meer dan waard.

Pat McManus Band ( Ierland )
Deze 3 vriendelijke Ierse mannen Pat, Marty Dermott, en Paul Faloon is voor de meeste mensen geen toelichting nodig. De muziek komt rechtstreeks uit hun hart. Het publiek zal wederom uit het dak gaan als de songs door de zaal zal knallen met o.a. een ode aan Rory Gallagher en hun onbetwistbare “Free Bird “ de Lynyrd Skynyrd cover.

Laurence Jones (UK )
“The future of the blues”, zegen velen over deze jonge zanger/gitarist uit Liverpool. Hij won meerdere awards en deelde het podium al met sterren als Gary Clark Jr, Kenny Wayne Shepherd, Buddy Guy, Robert Cray, Joe Bonamassa en Eric Burdon. In maart kwam zijn nieuwe, alweer 6e album ‘The Truth’ uit, waarop Jones nog meer richting de crossover blues van zijn helden John Mayer, Eric Clapton en Jimi Hendrix gaat. Blues for the masses!

Nine Below Zero (UK )
In 1977 opgericht door Dennis Greaves en Mark Feltham en met een nodige naamswijziging om het grote publiek te kunnen bereiken groeide de band. Hun strakke Blues en Rock na 42 jaar en hun vele optredens zal iedere bezoeker boeien.

Info:
Zaal open: 14.30 uur Aanvang: 15.00 uur.
Entreekaarten in de voorverkoop €25,= Dagkassa €30,=
Tickets zijn vanaf nu te koop: www.zalencentrum de Schakel.nl

Stuur een mail naar info@zalencentrumdeschakel.nl met naam en hoeveel tickets u wilt, dan krijgt u bericht van ons.

Voorverkoopadressen:
Sigarenmagazijn de Heide, Tegelen
Primera, Hamstraat, Roermond
Boekhandel van Heijster, Swalmen

Online via deze link

Zalencentrum de Schakel, Reuver of Tel: 077 4741130

Timetable Blues Rock Festival

14.30 hr doors open,

15.00 – 15.50 hr Danny Giles Band
15.55 – 17.00 hr Jimi Barbiani Band Ft. Enrico Crivellaro
17.00 – 17.45 hr Pat Mc Manus Band ( On Side Stage )
17.55 – 19.00 hr BB and The Blues Shacks
19.00 – 19.45 hr Pat McManus Band ( On Side Stage )
19.50 – 21.20 hr Laurence Jones
21.45 – 23.15 hr Nine Below Zero