Blues Peer 2023: eerste namen

Samantha Fish, Robert Jon & The Wreck, Ghalia Volt, Cam Cole, Eric Steckel en veel meer moois met Pinksteren 2023

Om alvast naar uit te kijken tijdens de winterse eindejaarsdagen: het Blues Peer festival is er opnieuw tijdens het pinksterweekend van 26, 27 en 28 mei 2023. Ook de eerste namen van deze tweede vernieuwde editie staan al op de affiche te pronken, moois van over de plas: Samantha Fish, Robert Jon & The Wreck, Ghalia Volt, Cam
Cole en Eric Steckel komen Peer betoveren. Voor de fans is er nu al een eindejaarsactie met een beperkt aantal ‘King of Christmas’ tickets in geschenkdoosjes beschikbaar.

Blues Peer 2023

Na een geslaagde eerste editie door de nieuwe organisatie, met meer dan 15.000 muziekliefhebbers, wordt het feest opnieuw opgezet rond de Deusterkapel in Peer.

Om er dit jaar opnieuw een belevenis van te maken en een stapje te groeien, mikken we opnieuw op een affiche die bol staat van de beste internationale en lokale bluesmuziek, maar het vizier ook open houdt voor aanverwante toppers. De eerst lading artiesten die we kunnen aankondigen, komt alvast overvliegen uit de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk.

Samantha Fish: singer/songwriter/performer/podiumbeest pur sang, een lust voor oog en oor.
Robert Jon & The Wreck brengen hun southern bluesrock naar Peer; top songs met vocale harmonieën en zwevende gitaarsolo’s.
De in Brussel geboren Ghalia Volt gaat monden doen openvallen als ‘One Woman Band’.
Ook de Londense busker en internetfenomeen Cam Cole staat grandioos solo on stage.
Erik Steckel draait de gitaarversterker op 11.

LIMITED EDITION EINDEJAARSTICKET IN GESCHENKDOOSJE

Vanaf vandaag zijn de eerste eindejaarstickets ‘King of Christmas’ beschikbaar. Ideaal om cadeau te geven aan een geliefde tijdens de feestdagen. Het ‘limited edition’ ticket wordt thuis bezorgd in een gepersonaliseerd geschenkdoosje, en bevat naast een Blues Peer-sticker natuurlijk ook een combiticket voor Blues Peer 2023 op een unieke kerstkaart! Voor dit ticket betaal je geen verzendings- of reserveringskosten. Wees er snel bij; slechts 500 boxen beschikbaar, via https://www.bluespeer.be/

See you at Blues Peer 2023!


Ook op Blues Magazine ...