CHRISTONE “KINGFISH” INGRAM USA

In elke generatie komt er wel eens een bluesartiest voorbij die ons onderdompelt in de beste bluestraditie en het genre op zijn grondvesten doet daveren. Christone Ingram werd geboren in de Mississippi Delta met de gave van een uitzonderlijk gitaarspel. Deze 20-jarige gitarist, vocalist en songwriter is een ‘lijvige’ verschijning en maakte naam en faam in de Mississippi bluesscene.

Hij klinkt als de helden die hij als tiener aanbad: B.B. King, Stevie Ray Vaughan en Buddy Guy. Dit levend fenomeen ontdekte al op zeer jonge leeftijd zijn roots. De muziek van de zwarte slaven liet hem nooit meer los. Hoe dieper hij in de blues graaft, hoe gevarieerder die wordt. Met beide ogen op de toekomst en de klassieke blues in zijn bloed, is Ingram klaar om de muziekwereld te veroveren, getuige zijn debuutalbum, ‘KINGFISH’, een plaat vol met doordringende gitaren en hese, gepassioneerde zang.

Samengevat: een stokoude ziel in een nieuwerwets lichaam.

Binnenkort eindigt de Early Bird-actie en starten we de Springtickets-actie. Koop hier nog snel je tickets voor Blues Peer aan verlaagde prijs. Meer info en bands zijn kortelings beschikbaar op onze website…. Stay tuned!

Blues Peer
17, 18 en 19 juli 2020
Peer (B)

Programma – Line-up

George Thorogood and The Destroyers
Albert Cummings
The Lachy Doley Group
Danny Bryant
Larkin Poe
Samantha Fish
Stef Kamil Carlens & band
Christone ‘Kingfish’ Ingram

Info + Tickets

See you at Blues Peer!


Ook op Blues Magazine ...