KYLA BROX QUARTET UK

De Britse Kyla Brox uit Manchester, afgelopen weekend winnares van de European Blues Challenge 2019 op de Portugese Azoren, weet duidelijk de pers te charmeren. De commentaren gaan van “Met zo’n stem en zulke van levenservaring druipende blues- en soulliedjes steekt Kyla ver boven de middenmaat uit” tot “Heel veel soul, blues en plezier… een gouden strot” en “Authentiek en soulvol, even ongenaakbaar en intens als Etta James en Aretha Franklin’.”

Ook haar nieuwe album “Pain & Glory” krijgt tot nu toe louter positieve kritieken. Of al die superlatieven hout snijden kun je zelf komen ontdekken op de festivalweide van Blues Peer op zondag 21 juli.

BLACK CAT BISCUIT B

Blues Peer komt steeds maar dichterbij. Zo dichtbij dat het vanaf vandaag officieel toegestaan is om van puur plezier een half uur op uw bed te staan springen. En de pret kan niet op want wij hebben een ronkende opener voor Blues Peer op vrijdag 19 juli: Black Cat Biscuit. Bij deze Limburgse band vind je geen plat getreden paden of grijs gespeelde covers, maar een verrassende, bij wijlen hitsige cocktail van frisse nummers gemarineerd in een ‘special gumbo hot sauce’.

Deze vijf gedreven heren beloven trouwens de laatste twijfelaars tot het Bluesdom te zullen bekeren. We zijn even benieuwd als u.

Spring-tickets zijn hier beschikbaar aan lente-tarief!

Tot in Peer, alweer!

Blues Peer 2019
19, 20, 21 juli 2019
Peer (B)

Info + Tickets: www.bluesfestival.be