2014

Beste Blues Magazine lezers,

Over ruim een maand is het 2015 en dat betekent dat over een paar weken 2014 voorbij is.

Naast de vele mooie concertverslagen, recensies, interviews van onze medewerkers en jullie reacties op onze artikelen, was het voor ons (als online bluesmagazine) dit jaar bijzonder om weer genomineerd te zijn voor de European Blues Award voor Best Publication. Ook blijven de bezoekersaantallen voor onze site en het aantal volgers op Facebook en Twitter stevig groeien. Dat toont aan dat we steeds meer (inter)nationaal gewaardeerd worden. Dank voor jullie stem en steun!

Top jaarlijst
We willen jullie weer uitnodigen een top jaarlijst samen te stellen. Deze keer echter geen top 5, maar een top 3. We hebben er dit jaar namelijk een aantal categorieën bij. Voor 2014 kun je stemmen in de volgende categorieën:

– top 3 releases 2014
– top 3 favoriete concertzaal Nederland/België 2014
– top 3 favoriete concert 2014
– top 3 favoriete live-dvd 2014
– top 3 favoriete bluesband/muzikant uit Nederland/België 2014

Onder de inzendingen verloten we per categorie 2 pakketten van 5 cd’s, dus 10 cd-pakketten in totaal! Mooier kun je het nieuwe jaar toch niet beginnen? Dus stuur je lijstje in via mail naar [email protected] of als reactie op dit artikel onderaan. De inzending voor de Jaarlijst sluit woensdag 31 december om 10.00 uur. Laat van je horen en deel jullie favoriete top 3!

Het team van Blues Magazine wenst jullie prettige feestdagen en een gezond en muzikaal 2015! Keep the Blues alive!


Ook op Blues Magazine ...