bluesmagazine-logo-2013

BLUESMAGAZINE TIMMERT STEVIG AAN DE WEG !

November 2013, de dagen worden korter, de nachten langer en de winterjas hangt weer binnen handbereik. De zomerse buitenfestivals hebben plaatsgemaakt voor intiemere indoorfestivals. Het waar en wanneer maakt niets uit: Blues voel je in je hart, en een ding is zeker: mens en (blues) muziek weten elkaar altijd te vinden!

April 2013 vierde Blues Magazine het vijfjarig jubileum. En in die vijf jaar is er veel gebeurd. We zijn uitgegroeid tot een van de meest informatieve websites van Nederland, België en daarbuiten. Met 35.000 unieke bezoekers per maand beslist geen kleintje in bluesland. De tomeloze inzet van onze medewerkers heeft zijn vruchten afgeworpen.

Die groei is dit jaar explosief toegenomen, nadat we in januari 2013 onze Concert Agenda hebben vernieuwd en uitgebreid, en in augustus 2013 de vernieuwde website hebben gelanceerd. De kroon op het harde werk van de afgelopen jaren werd november jl. beloond met de ontvangst van de European Blues Award 2013 voor beste publicatiemedium.

Ontzettend trots zijn we met deze award, het resultaat van vele uren “werken” in onze vrije tijd, door onze betrokken medewerkers door de jaren heen. Trots ook om dit alles met u, onze lezer, te mogen delen. Want dat willen we nu eenmaal graag, de blues levend houden en bij de mensen brengen.

Desalniettemin willen we u met klem vragen ons te steunen, niet alleen door BluesMagazine te liken of te volgen, maar concreet met een donatie! Zonder uw financiële steun komt het voortbestaan van BluesMagazine in het geding. Lees hier hoe u vriend kunt worden. Natuurlijk kunt u ook adverteren op Blues Magazine. Tegen geringe kosten, kunt u gebruik maken van het grote bereik van onze website en/of nieuwsbrief om uw evenement te promoten en zo onder de aandacht te brengen.

Een goed voornemen voor 2014 wellicht?

Binnenkort vragen we u weer na te denken over uw persoonlijke album Top 5 van 2013, en deze aan ons in te sturen. Met als bijzondere uitbreiding dit jaar uw persoonlijke KERST Blues Top 5 !
Doe mee en….

Let’s Keep The Blues Alive….Together!


Ook op Blues Magazine ...