Blues Playlist - listen on Spotify

Blues Magazine playlist

Tekst en samenstelling: Jos Verhagen

Er was een tijd dat ik uitkeek naar de nieuwe blues magazine radio playlist. Die wekelijks terugkerende 2 uurtjes bluesmuziek, nieuwe release, fijne blues uit de oude doos, ik mis ze. Nu de samensteller van deze lijst wekelijks een blues programma vult op Arrow classic rock (woensdag van 21-23 uur) speelde bij mij het idee om deze rubriek weer nieuw leven in te blazen. Zelf maak ik van die playlists in Spotify die me zo door een werkdag heen helpen. Hoewel er met internet radio veel blues te beluisteren valt, vind ik het gewoon leuk om een playlist samen te stellen. Vroeger maakte ik cassettebandjes, daarna zelf CD’tjes branden wie heeft dat niet gedaan… Puttend uit mijn eigen collectie en met nieuwtjes van Blues Magazine (releases, recensies, concertagenda) is elke week wel een gevarieerde lijst samen te stellen. Het idee is mijn playlists van Spotify te delen met de lezers van Blues Magazine en om deze lezers er ook zelf bij te betrekken. Heb je een favoriete bluesnummer of een tip, stuur dan een mailtje naar bluesmusicmagazine@gmail.com
Vijf inzenders komen in de nieuwe playlist.

De eerste is een playlist met kerstblues van o.a. Joe Bonamassa, Dion, Christone “Kingfish” Ingram, Kenny Wayne Shepherd, Samantha Fish en vele andere. Drie uur vol heerlijke kerstblues!

Blues Magazine Kerstblues playlist


Ook op Blues Magazine ...