Ook de komende tijd pakt Poppodium P60 in Amstelveen lekker uit en heeft weer een hele hoop mooie blues-shows op het programma staan!

Julian Sas Band
Op vrijdag 3 mei is de meesterlijke bluesgitarist terug, samen met zijn Julian Sas Band! Sas: ‘Ik hou ervan om te spelen en muziek te maken voor de mensen, het is een dankbaar gevoel. Het maakt me gelukkig. De band heeft vuur, passie, gretigheid en liefde voor muziek weten om te zetten in een krachtig live album, vol met al hun stijlen en diversiteit aan sound.’ Support Mississippi Mud Pie.
Vrijdag 3 mei // Zaal open 20:00 // aanvang 21:00 // vvk €17,50 // zaal €20
Tickets & Info

Julian Sas

Wild Romance
De legendarische band van vaderlandse rockiconen Herman Brood en Dany Lademacher is weer op tour! Met onmiskenbare hits als ‘Saturday Night’ en ‘Never Be Clever’ werden Nederland, Duitsland en België met speels gemak veroverd. En ook Amerika ging spontaan overstag, getuige de ‘Absolute National USA Break Out’ status die ‘Saturday Night’ ten deel viel. In 2012 werd de band nieuw leven ingeblazen. Drummer Jan ’t Hoen benadrukt: ‘Ondertussen zijn we veel meer dan alleen een tributeband. Deze tour kun je genieten van nieuwe songs en natuurlijk ook van alle legendarische Herman Brood hits.
Vrijdag 7 juni // Zaal open 20.00 // aanvang 21.00
Tickets en info

Barrelhouse
Blues van eigen bodem! Sinds 1974 niet meer weg te denken uit het (inter)nationale blueslandschap en still going strong in ongewijzigde bezetting: Barrelhouse. Vrijdag 13 september komt de band naar Amstelveen, een must-see voor de bluesliefhebber. Support: Dave Warmerdam Band
Vrijdag 13 september // Zaal open 20:00 // aanvang 20:30 // vvk €15,- // zaal €17,50
Tickets & Info

Colin Blunstone
Colin Blunstone is terug! Op donderdag 14 november klinkt ‘de meest typerende Engelse popstem van zijn generatie’ (The Times) in P60, als de sympathieke zanger met zijn nieuwe show richting Amstelveen komt.
Donderdag 14 november // Zaal open 20:00 // aanvang 20:30 // vvk €15,- // zaal €17,50
Tickets & Info

Poppodium P60
Stadsplein 100a
1181 ZM Amstelveen
Info en tickets