Blues Experience Etten-Leur

Livemuziek van topkwaliteit, betaalbaar en in de buurt. Vanuit die visie is Jasper Struijs van Live on Stage Events aan de slag gegaan met de organisatie van zijn eerste evenement Blues Experience Etten-Leur. Op 6 november kan elke liefhebber van de blues in Studio76 in Etten-Leur gaan genieten van misschien wel de beste bluesacts van Nederlandse bodem.

Line-up

Veldman
Flavium
Erwin Java Travel Party feat. Erwin Nyhoff play Cuby and the Blizzards
Julian Sas

Blues Experience Etten-Leur

In deze moeilijke tijden een evenement organiseren is niet eenvoudig. Jasper Struijs is van mening dat juist in deze tijden mensen afleiding en ontspanning nodig hebben. ‘Muziek is beleving’, aldus Struijs. Mensen die weleens naar een liveoptreden zijn geweest zullen ongetwijfeld herinneringen hebben aan dat optreden. ‘Tijdens liveoptredens gebeuren soms magische momenten waardoor je even in een andere wereld belandt’, aldus Struijs. En om die magische momenten te bevorderen heb je volgens Struijs 5 belangrijke ingrediënten nodig. Fantastische bands, een mooie locatie, goede koffie, een gastvrije crew en tot slot een betaalbaar ticket. De lat ligt hoog maar de voorbereidingen liggen mooi op schema.

 
Aan de bands en het enthousiasme van organisator Jasper Struijs kan het in ieder geval niet liggen. Struijs heeft een prachtige line-up samengesteld van vier bands van topniveau. De bands die ongetwijfeld voor bijzondere momenten komen zorgen zijn Veldman, Flavium en Erwin Java Travel Party feat. Erwin Nyhoff play Cuby and the Blizzards. Gitaarvirtuoos Julian Sas zal de dag afsluiten met een spectaculair optreden. Tijdens een bezoek in Grolloo heeft blueskenner Johan Derksen zijn steun uitgesproken voor de line-up. Struijs: ‘Als Derksen zijn goedkeuring geeft, mag ik denk ik best tevreden zijn’.

Kaarten voor Blues Experience Etten-Leur zijn te koop via bluesexperience.eventgoose.com en op papier in café De Klomp. Meer informatie is te vinden via de facebookpagina van Blues Experience Etten-Leur.

 


Ook op Blues Magazine ...