Samantha Fish

Q-Factory is dé plek voor de country, blues en americana liefhebber. Internationale grootheden, maar ook nieuwkomers strijken voor optredens neer in Amsterdam. Geniet de komende maanden van onder andere een denderende bluesshow van Johan Derksen, Nathan Kalish + The Artisanals, Def Americans, Fred Eaglesmith, Samantha Fish, The Yawpers, Robert Jon & The Wreck en The Muddy Waters Tribute Band.

Je mag hem of je mag hem niet, maar aan zijn muzieksmaak hoeft niemand te twijfelen. Johan Derksen heeft een aantal fantastische bluesmuzikanten gemobiliseerd. Dat unieke gezelschap zoekt op 28 februari de trouwe blues-fans in Amsterdam op. Verwacht een denderende show van The Clarks met A.J. Plug, Kat Riggins, Erwin Java, Roel Spanjers, Theo van Es, Michel van Dijk en Big Pete.

Nathan Kalish is een nomad, countryster en begenadigd singer-songwriter. Hij werd onlangs door Rolling Stone Magazine uitgeroepen tot een van de 10 nieuwe country artiesten die je niet mag missen. Op donderdag 28 februari staat hij met de rising stars van The Artisanals in Q-Factory.

Def Americans blazen de songs van Johnny Cash nieuw leven in. Met een hoop swing, sfeer en rebellie proberen ze elk concert weer de legendarische Johnny Cash shows te evenaren. Ze doen op zaterdag 2 maart the Man in Black eer aan door de nummers van het San Quentin concert te spelen.

We feliciteren Samantha Fish met de tweede plaats in de categorie ‘Best Blues Guitarist 2018’ van Total Guitar/MusicRadar! Het moge duidelijk zijn, Samantha Fish is een echte rising star. Haar gitaarspel en performance vallen in de smaak bij blues liefhebbers over de hele wereld. Op donderdag 23 mei zie je haar in Q.

Cow-punk – Het is een term die met enige regelmaat opduikt als het over The Yawpers gaat. The Yawpers mixen broeierige Delta blues en old school country met gruizige klanken die doen denken aan The Cramps, MC5, Wilco en The Black Keys. Rauw, melodieus en knetter aanstekelijk!

Maar er is natuurlijk nog veel meer, kijk HIER voor alle concerten in de Q-Factory!