Black&Blues 500 met 21 beroemde muzikanten in de uitzending in week 14 (3 april -10 april)

De 500ste uitzending van Black&Blues wordt feestelijk op unieke wijze opgesierd door maar liefst 21 beroemde bluesmuzikanten die tijdens de uitzending inbellen. Doug MacLeod, Hans Theessink, Bernard Allison, Shaun Murphy en 17 collega’s vieren samen met programmamaker Wim Velderman deze jubileumuitzending.

Black & Blues logo Wim Velderman blues radio

Begonnen in Twente wordt Black&Blues sinds 2011 uitgezonden door 22 lokale omroepen van de Waddeneilanden tot de Franse grens. Het programma staat bekend als het ultieme consumentenprogramma voor de bluesliefhebber. Wat op de landelijke zenders niet te horen is, krijgen de liefhebbers van het genre, wekelijks zorgvuldig voorgeschoteld door Wim Velderman.

Ervaren programmamaker Wim, vroeger deejay, krijgt wekelijks stapels muziek die hij beluistert en selecteert tot een kwalitatieve playlist met internationale allure. Als recensent krijgt hij de songs ver voor de releasedatum en weet daardoor op het juiste moment toe te slaan. Luisteraars, musici, radiotechnici en promotors allen doen ze hun voordeel met de muziek uit Black&Blues, dat als het aan Wim ligt nog vele jaren te beluisteren is. De 500ste wordt in ieder geval een unieke gebeurtenis.


Ook op Blues Magazine ...