Black Top presenteert op 25 april 2011 nieuw album ‘Sour Milk’ in Paradiso, Amsterdam!

Black Top (Promo)

Het blues rock trio met rock & roll instelling Black Top presenteert het nieuwe album ‘Sour Milk’ met een optreden op 2e Paasdag op het podium van Paradiso in Amsterdam. Het tweede album na het debuut ‘Rough ‘n Gritty’, wordt uitgebracht in samenwerking met Sonic Rendezvous op cd en als special edition op vinyl. Als speciale stunt krijgt iedere bezoeker van de albumpresentatie een cd.

Sour Milk is geproduceerd door Marco Hovius die met zijn band 16Down meerdere radiohits had. Het resultaat van de samenwerking tussen Hovius en Black Top is elf eigen nummers waarmee het trio de dampende paden van de rock opgaat en als basis de blues vasthoudt. Black Top klinkt rauwer met behoudt van eigen signatuur. Met twee lead zangers en een drummer die van origine uit de punk rock komt, klinkt het nieuwe album Sour Milk afwisselend, vuig en energiek. Op Sour Milk klinkt blues rock modern.
 
Black Top bestaat uit Mick Hup op zang en gitaar, Anne-Maarten ‘Hills’ van Heuvelen op zang en basgitaar en drummer Theo Thumper die door de Dutch Blues Foundation genomineerd is als ‘beste blues rock drummer van Nederland’. Het debuut ‘Rough ’n Gritty’ verscheen in 2008 in Nederland en Duitsland en oogstte lovende kritieken. De band deed na de oprichting in 2008 ruim honderd optredens op podia in Nederland en daarbuiten.
 
De albumpresentatie van Black Top op 25 april 2011 begint om 15:30 in Paradiso in Amsterdam. De zaal gaat om 15:30 open en de entree is €15,-, dit is inclusief cd.
  
Meer informatie: www.officialblacktop.com

3 maart 2011|Categories: Nieuws|Tags: , , |2 Comments

2 Comments

 1. William 7 december 2012 om 16:00 - Antwoorden

  Uhm ook hier dus leesnl net dit’ PERSBERICHT’ 7 dec. 201215.50 op Facebook:
  Nieuwe gitarist Black Top
  Na vijf jaar met Black Top heeft Mick Hup afgelopen zomer besloten Black Top te verlaten. De band heeft ondertussen een vervanger gevonden in Daniel Verberk. Hij is onder andere gitarist van de Led Zeppelin tribute band Physical Graffiti. Ook Theo Thumper heeft besloten om vanaf januari 2013 niet meer met Black Top te willen spelen.
  Black Top gaat op zoek naar een nieuwe drummer.
  Black Top is op 29 december 2012 nog eenmaal in de originele bezetting te horen in The Shack in Oude Meer. Theo Mattheus Outhuijse (Theo Thumper)

We horen graag je mening! Voeg reactie toe