Wat eigenlijk een regulier optreden had moeten worden van Big Pete & band met in hun gelederen Kid Ramos is door omstandigheden omgezet in een benefietconcert. Bij gitarist Kid Ramos is namelijk kanker vastgesteld en daarom heeft Big Pete de voorzet gedaan een benefiet voor zijn muzikale vriend te organiseren.
Kid Ramos zou samen met Big Pete een toer gaan doen en op 7 oktober onder meer in het Waalse Fleurus optreden. Jammer genoeg zal Kid Ramos niet van de party kunnen zijn maar daarvoor in plaats neemt Paul Size zijn plek tijdelijk in.
Voor deze speciale avond en benefiet hebben zich veel muzikanten aangemeld die allemaal belangeloos willen optreden. Dit houdt in dat we een hele speciale avond voorgeschoteld krijgen met een diversiteit aan muzikanten.

Buiten ‘Big Pete’ zullen onder meer aan dit optreden deelnemen: Kirk Fletcher; Marc Tee; Wuff Maes; Big Dave; Jody van Ooijen; René Stock; Sander Kooiman; Nico Duportal; Erkan Özdemir; Gene Taylor; Dusty Cigaar; Tia Goutebel en Sugar Ray Rayford.
Niet de minste muzikanten die gezamenlijk zullen optreden en dit alles ten diensten voor Kid Ramos. En let erop, dit wordt gegarandeerd een onvergetelijke avond met een combinatie van muzikanten die je nog zelden gezamenlijk op het podium zult zien.

Het optreden vindt plaats op zondag 7 oktober in La Bonne Source, Place Albert 1er, 15 6220 Fleurus in België. Aanvang 18.00 uur en de entree bedraagt 6 euro. Overigens is het mogelijk om tijdens de hele avond geld te doneren voor Kid Ramos.