expositie Marco van Rooijen -eersel 3

Foto expositie tijdens BibberBlues Festival 2011
Locatie: Cultureel centrum de Muzenval, Eersel

Locatie Festival: verschillende horeca gelegenheden te Eersel

Door : Hananja Verduyn/HS-Agency, met dank aan Leo Gabriels voor zijn fantastische hulp!

Afgelopen week heeft het mooie Brabantse dorp Eersel zich opgemaakt voor het jaarlijkse Bibberblues Festival. Horeca gelegenheden en de winkels zijn sfeervol ingericht met de kerstversiering, zodat de bezoekers van het Blues festival zich kunnen warmen aan de Blues in een sfeervolle ambiance.
Het Bibberblues festival gaat donderdag 15 december van start.
Het startschot zal gegeven worden dmv een Blueslezing in Cultureel centrum de Muzenval.
De blueslezing op donderdagavond is de laatste jaren de zeer gewaardeerde start van het Bibberblues festival. Dit jaar wordt deze lezing verzorgd door een goede bekende van het festival: Little Boogie Boy.
Op verschillende locaties in Eersel, van het Café van Bolle Jan tot aan het protestante kerkje, zullen verschillende blues bands hun muziek ten gehore brengen.

Expositie Marco van Rooijen - Eersel

De organisatoren van dit evenement zorgen er ook altijd voor dat er ruimte zal zijn voor een andere vorm van kunstuiting. Tijdens het festival van 2008 is er bv een tentoonstelling van schilderijen geweest van bluesgrootheden, gemaakt door Theo Reijnders.
 Voor dit jaar hebben ze dé BluesMagazine fotograaf gevraagd om zijn foto’s beschikbaar te stellen voor een expositie. In het cultureel centrum de Muzenval zijn een aantal foto’s te zien van Blues artiesten, gemaakt door Marco van Rooijen.
Natuurlijk is ook dit wederom een unieke gelegenheid om te laten zien dat je muziek ook kan beluisteren met het oog.

Via de site van Bibberblues is het volledige progamma van het festival te bekijken. Het festival duurt tot en met 18 december.
http://www.bibberblues.nl/blog/programma-bibberblues-2011

Bent u ook een kunstenaar van beeldende kunst, en wilt u ook weleens exposeren maar weet niet hoe dit aan te pakken? Neemt u dan vrijblijvend contact op met HS-Agency via www.hs-agency.com

expositie Marco van Rooijen -eersel 2


expositie Marco van Rooijen -eersel 5

expositie Marco van Rooijen -eersel 4