Beth Hart – “My California” CD + Tour

Beth Hart & Band

Beth Hart geniet in Nederland een grote populariteit. Ze treedt hier regelmatig op en bracht in 2005 zelfs een dvd uit waarop haar concert in Paradiso staat. In oktober komt haar nieuwe album ‘My California’ uit bij Mascot Records.
‘My California’ is de opvolger van het album ’37 Days’ uit 2007 en zijn verhalen uit Beth’ leven. Voor haar nieuwe album ‘My California’ heeft Hart diep in haar eigen ziel gekeken waarmee ‘My California’ haar meest persoonlijke album ooit is geworden. De zangeres die bekend staat om haar ruige en passionele optredens zegt zelf dat haar nieuwe album ‘heel anders is dan de voorgangers’. Ze maakte het album – het meest coherente tot nu toe – samen met producer Rune Westberg.
Elke song op het 11 nummers tellende ‘My California’ werd meteen na het schrijven opgenomen. Zo was er geen ruimte voor ‘alter ego’s’ en behielden de songs de pure vorm waarin ze geschreven werden.
Beth Hart komt naar aanleiding van haar nieuwe album in november ook weer naar Nederland.

Beth Hart - "My California" CD

Beth Hart
My California

Formaat: CD
Label: Mascot Records
Release datum: 8 oktober 2010

Tracklist
1. My California
2. Life Is Calling (1st Single)
3. Happiness…Any Day Now
4. Love Is The Hardest
5. Bad Love Is Good Enough
6. Drive
7. Sister Heroine
8. Take It Easy On Me
9. Like You (And Everyone Else)
10. Everybody Is Sober
11. Weight Of The World
12. Oh Me Oh My (Bonus Track, Limited Edition Only)

De officiele website van Beth Hart stelt al een 2-tal nummers beschikbaar om te luisteren:

Beth Hart – My California Tour 2010

9 november 2010 : Amsterdam – Paradiso
11 november 2010 : Hengelo – Metropool
13 november 2010 : Groningen – Oosterpoort
17 november 2010 : Den Haag – Paard van Troje
19 november 2010 : Leeuwarden – Muziekcentrum Schaaf
21 november 2010 : Tilburg – 013
24 november 2010 : Utrecht – Tivoli

Internet : bethhart.com

2016-10-14T01:12:42+00:00 10 september 2010|Categories: Nieuws|Tags: |9 Comments

9 Reacties

 1. frank van engelen 10 september 2010 om 21:18- Antwoorden

  geweldige dame, die een vreselijk goede stem bezit, mooi is en ook nog erg slim. Luister maar eens naar haar hart veroverende versie van Soulshine, Kippenvel. Heb haar nieuwe album al besteld een 2 maanden geleden, en het optreden moet ik ook naar toe denk ik. Frank

 2. hananja 10 september 2010 om 23:45- Antwoorden

  Gelukkig, ook een concert waar ik naar toe kan gaan op de fiets ipv van eerst 2 uur in de auto zitten. Ok, Zoetermeer is maar 15 min met de auto, maar toen moest ik werken en dat is nu ook niet aan de orde. Lucky me :D

  • andre wittebroek 12 september 2010 om 11:17- Antwoorden

   Ik zag haar de eerste keer met een akoestisch optreden in Schoeppingen. Vond ik minder, veel fuck e.d. , dom taalgebruik tussen alle nummers door., maar enkele weken geleden zag ik haar in Luzern als voorprogramma van Joe Bonamassa met de hele band en was ze grandioos en lette wat meer op haar taalgebruik. Joe heeft een hekel aan dat fuck in elke zin 3 keer!

 3. Belle 14 september 2010 om 13:10- Antwoorden

  Toevallig heb ik gehoord dat Joe Bonamassa Beth helemaal geweldig vindt! En ja, dat vloeken daar kun je van vinden wat je wilt. We zijn niet allemaal hetzelfde en dat is maar goed ook. Ze is Amerikaanse en komt uit LA. Daar zie je dat nou eenmaal vaker. Maar ik was er zelf ook bij in Schoeppingen en ik kan me niet herinneren dat het nou zo overdreven was. Anyhow, om het over het belangrijkste te hebben en dat is haar muziek, creativiteit en geweldige stem.. SHE ROCKS! Wat een talent! Zo zie je ze tegenwoordig niet vaak meer. Zo puur en goed! En ja, van alle markten thuis… ze kan het allemaal: rock ’n roll, soul, jazz en blues. En vele sterren vinden haar een enorm talent: bijvoorbeeld Slash, Jeff Beck, Joe Bonamassa, en ook “onze” Anouk. Nou ja, ga het gewoon meemaken en koop een concertkaartje. Ik ben er ook zeker een paar keer bij deze tour.

 4. andre wittebroek 15 september 2010 om 11:45- Antwoorden

  Beste Belle dat heb je goed gehoord! Joe vindt haar geweldig, behalve dat taalgebruik dan. heb ik dus niet toevallig gehoord maar dat heeft hij me zelf al meerdere malen verteld, in Luzerne nog. prima concert van beiden, publiek helemaal uit het dak!!

 5. Monique 25 september 2010 om 21:19- Antwoorden

  Ik ben inmiddels naar een aantal concerten van deze pracht vrouw geweest. Haar muziek, haar stem, super gewoon. In november ga ik weer. Dit maal in Groningen en ik heb er nu al zin in. Ik ben de dagen aan het aftellen tot haar cd in de winkel ligt. Het is weer een pracht cd geworden. Veel nummers waar ik mezelf in herken :-) Dat is dan ook haar kracht volgens mij.Ik krijg energie van deze muziek! En live is ze fenomenaal!

 6. alex 31 oktober 2010 om 18:43- Antwoorden

  ik heb nog 1 kaart voor het concert van Beth Hart 13 november over… http://link.marktplaats.nl/391105211

 7. peejee 18 november 2010 om 16:07- Antwoorden

  Uitgebreid,geweldig en afwisselend concert gisteravond in het Paard.
  Waarom zien veel bezoekers een concert als een ultieme gelegenheid om onder het genot van het vieze Paard bier luidruchtig bij te praten?
  Dit was voor mij het vlekje van de avond.
  Tip: zet een DVD op en ga met vrienden elders echte bieren crinken!

We horen graag je mening! Voeg reactie toe