Beluister Beth Hart – Sugar Shack (GOLDHOUSE Remix) hier:


Beth Hart heeft een nieuwe remix uitgebracht van haar nummer “Sugar Shack”. De remix is van de hand van DJ, producer en songwriter GOLDHOUSE. Het originele nummer komt van Hart’s veelgeprezen album ‘War In My Mind‘ dat afgelopen jaar uitkwam.

Over het nummer en de nieuwe remix zegt Hart: “Ik ben dol op dit sexy nummer en de remix is ​​gewoon fantastisch. Ik ben zo verheugd. Muziek is zo leuk, leuk omdat je nooit weet wat voor opwindends er om de hoek op je wacht. Groot respect voor de sexy DJ !!!! ”

GOLDHOUSE voegde toe: “Ik had zo veel plezier bij het werken aan deze remix! Dankzij Beth’s songwriting en geweldige stem kon ik echt creatief worden en de remix naar een andere plek dan het origineel brengen. Ik kan niet wachten tot iedereen het hoort!

GOLDHOUSE werd geboren als Grant Harris in Chicago. De bijna levenslange muzikant doorbreekt de grenzen van elektronische muziek door strakke productievaardigheden, supergladde songwriting en een goed oor voor radio-ready melodieën. In 2017, 2018 en 2019 leverde hij productiewerk voor Cheat Codes, MØ, Mokita, Flawes en meer, evenals succesvolle remixes voor Billie Eilish, Katy Perry, Lady Gaga, Daya, G Eazy, Martin Garrix, All Time Low, Calum Scott, Tritonal, Maggie Rogers, Sam Smith, Caroline Pennell, Nial Horan, The Vamps en meer.

Beth Hart 2020 Tour dates:
http://www.bethhart.com/tour


Ook op Blues Magazine ...