Unique Berth Hart action

Deze unieke, puur zilveren ketting is handvervaardigd en ontworpen door de Nederlandse kunstenares Cynthia Vermaesen. Het ontwerp is gebaseerd op het logo van de Amerikaanse singer/songwriter Beth Hart. Haar muzikale invloeden bevatten rock, blues en gospel. Haar stemgeluid wordt omschreven als rauw en gepassioneerd, wanneer ze flink uithaalt met haar stem gaan zo nu en dan de rillingen over je lijf. Bekend om haar hit singles ‘L.A. Song’ en ‘Leave the light on’, treed Beth Hart momenteel op voor uitverkochte zalen en festivals door Europa. Ze staat bekend om haar overweldigende en energieke live optredens, vooral in Nederland en Denemarken is zij erg geliefd. Later dit jaar (4 okt om precies te zijn) zal haar nieuwe album ‘My California’ verschijnen.

Deze ketting wordt door ArtesanosByCynthia per opbod verkocht en gaat naar de hoogste bieder. De opbrengst wordt volledig gedoneerd aan de Cramm foundation. CRAMM is de afkorting van Credit for Rehabilitation Aimed at the Marginalized Minorities. De Nederlandse vertaling hiervan is: krediet voor (economisch) herstel gericht op achtergestelde minderheden. Door zich met microkrediet op de aller armste in de wereld te richten en met name door het bieden van deze hulp aan mensen met een lichamelijke beperking en vrouwen, onderscheidt deze stichting zich van de rest van de hulporganisaties. De Cramm foundation is opgericht in 2008 en een relatief kleine, maar efficiënte organisatie. De Cramm foundation is geheel afhankelijk van giften van partners, particulieren, organisaties en bedrijven. Elke financiële bijdrage is dan ook van harte welkom. Door deze hulp kan de Cramm foundation zich blijven inzetten voor achtergestelde groepen in ontwikkelingslanden.

Beth Hart & Band

Beth Hart en ArtesanosByCynthia willen door middel van deze actie de Crammfoundation niet alleen financieel steunen, maar ook meer naamsbekendheid proberen te geven. De winnaar wordt vernoemd tot officiele sponsor van de Cramm foundation en ontvangt tevens 2 concertkaarten* en een meet & greet met Beth Hart. Hiervan zal een fotoverslag gemaakt worden, welke op websites van Beth Hart, de Cramm foundation en ArtesanosByCynthia geplaatst zullen worden. Tijdens deze meet & greet zal in aanwezigheid van ArtesanosByCynthia en de Cramm foundation de ketting persoonlijk door Beth Hart overhandigd worden aan de winnaar.

Voor meer gedetailleerde informatie zie: www.artesanosbycynthia.com

* Datum nader te bepalen, het zal een concert van de aankomende Nederlandse tour in het najaar van 2010 betreffen.

Website Beth Hart : www.bethhart.com