Benefietavond voor muzikant Ad van Meurs uit Eindhoven

EINDHOVEN – Drie bands spelen donderdag 6 juli tijdens een benefietavond voor zanger, muzikant en songschrijver Ad van Meurs. Daarmee willen ze de Eindhovense beroepsmuzikant, die wegens ziekte uit de roulatie is, een financiële steun in de rug geven.

Ad van Meurs is een bekende, haast legendarische muzikant uit Eindhoven, opererend als singer/songwriter onder de naam The Watchman. Onder de slogan “Ad van Meurs presenteert” is hij ook een gerespecteerd programmeur en zette zo de “Americana” en daarmee menig carrière op de Nederlandse kaart.

Tegenslag
Ad werd vorig jaar getroffen door een ernstige ziekte die hij bewonderenswaardig onder de knie leek te hebben zodat hij ook weer kon gaan optreden en zo in zijn onderhoud kon voorzien. Maar helaas werd recent opnieuw een vorm van dezelfde ziekte geconstateerd met als gevolg dat er wederom niet opgetreden kan worden en zo de financiële armslag wel heel gering wordt.

Fund Night: “Een uniek fundraise-concert”
Nu het blijkt dat de financiële situatie hem zorgen gaat baren hebben een aantal vrienden van Ad besloten om op 6 juli in café Wilhelmina in Eindhoven een fundraiser op te zetten. Naast een pop-up CD-winkel waarin alle Watchman en andere albums die Ad gemaakt heeft worden aangeboden, zullen de bands Betty Blue, Bots en Hidden Agenda (met o.a. B.J. Baartmans, Eric de Vries, Sjoerd van Bommel) vanaf 20.30 een prachtige muzikale avond verzorgen. Het doel is natuurlijk een volle zaal, zodat we naast de nieuw geopende doneer rekening ook de totale entree gelden aan Ad kunnen schenken om de komende tijd de situatie wat te vergemakkelijken.

Doneren & Tickets
De entree ticket voor deze bijzondere avond bedraagt slechts €10 en is via de voorverkoop button en die avond (mits nog aanwezig) aan de kassa te verkrijgen.
In verband met de verwachte belangstelling raden wij je aan je tickets zsm in de voorverkoop aan te schaffen.

Tickets bestel je hier
Mocht je verhinderd zijn en toch iets willen bijdragen, dan bestaat de mogelijkheid te doneren.
Dat kan op bankrekeningnummer NL 56 INGB 0654256349 t.a.v. S. van Bommel, onder vermelding van Vrienden van Ad.

Meer weten over Ad van Meurs?
http://www.advanmeurs.nl/
http://www.muziekencyclopedie.nl/action/entry/Ad+van+Meurs#

6 juli Cafe Wilhelmina, Wilhelminaplein, Eindhoven.
Aanvang 20.30 10,00 euro entree.

Bovendien de mogelijkheid ter plekke extra te doneren door de CD’s van Ad te kopen. Er gaan 200 kaarten in de voorverkoop. Daarnaast zijn er nog 50 beschikbaar aan de deur. Reserveren is niet mogelijk en de voorverkoop kan alleen online via de website van Cafe Wilhelmina.
Meer informatie via de website en de Facebookpagina van café Wilhelmina.


Ook op Blues Magazine ...