Vorige week, maandag 28 september 2009, gaf de Britse bluesgitarist Aynsley Lister tijdens Highlands Binnen de aftrap voor het Highlands Blues & Rock Festival 2010. Een intiem muziekfeestje in Café de Noot, Hoogland/Amersfoort, een genot voor liefhebbers van moderne blues.

Aynsley Lister opende op 16 mei 2009 in Park Schothorst te Amersfoort het eerste Highlands Blues & Rock Festival. Volgens velen liet hij daarmee overtuigend zien dat de eersten zeker ook de besten kunnen zijn. Tijdens Highlands Binnen afgelopen maandag deed hij dat nog eens dunnetjes over, als vanouds wist hij het publiek mee te krijgen.

Het optreden van Aynsley Lister was de eerste activiteit in de aanloop naar het tweede Highlands Festival. De Stichting Highlands Festival is alweer volop bezig met de voorbereidingen voor dit Amersfoortse bluesspektakel met goede muziek, verrassende theateracts en smaakvol eten en drinken. Daarbij wordt eenzelfde bezoekersaantal verwacht als in 2009. Meer informatie is te vinden op www.highlandsfestival.nl.

Aynsley Lister in Café De Noot (Copyright Walter Goyen)

Aynsley Lister in Café De Noot (Copyright Walter Goyen)


Ook op Blues Magazine ...