Foto AJ Plug: -Killer King theatertour -

Zangeres AJ Plug en haar band doen van 20 augustus tot en met 22 december een theatertour in het kader van haar album Killer King. De setlist zal vooral bestaan uit nummers van de albums Killer King en Barefoot The Grolloo Takes. (zie recensies Bluesmagazine).

Ze heeft in overleg met partner en slaggitarist Klaas Kuijt gekozen voor een zittend, meer luisterend publiek omdat ze tussen de nummers ook aandacht wil schenken aan de ziekte die haar zo hard getroffen heeft.

Waarom?
Tijdens vorige optredens merkte ze dat er veel mensen in het publiek zijn die er steun aan hebben omdat ze het zelf, of van nabij meemaken of meegemaakt hebben. Dat kwam steeds weer na voren na afloop van de show, zoals bij de merchandise. Mensen komen naar haar toe met hun verhaal en vertellen dat ze er steun aan hebben en bedanken haar. Zo kwam er een wildvreemde vrouw met haar verhaal; ze bleek een hersentumor te hebben….

Het wordt geen triest concert, maar eerlijk en positief en met een positieve blik verder kijken. Haar credo is door wat ze meegemaakt heeft: ‘Pluk de dag’ ofwel in haar geval:’Plug de dag!’

Bluesmagazine was bij hun Killer King optreden in zaal BLUES Rhede en dat was fantastisch. (zie recensie Joachim ‘Joe’ Brookes in Bluesmagazine.)

Een aanrader.

Foto AJ Plug: -Killer King theatertour -


Ook op Blues Magazine ...