Blues Magazine

*** Winnaar European Blues Award "Best Publication" ***

Blues Magazine is hét online magazine waar de liefde voor muziek centraal staat. Blues Magazine richt zich voornamelijk op het brede begrip blues muziek en dient gezien te worden als een soort ingangsportaal voor de muziek- en blues liefhebbers.
Sinds de oprichting van deze non-profit website in 2008, is Blues Magazine uitgegroeid tot een van Europa's grootste en populairste websites op het gebied van blues muziek.

Door de doelgerichte aanpak van Blues Magazine kunt u een specifieke doelgroep aanspreken of juist een heel breed publiek. Denk bijvoorbeeld aan het promoten van uw festival of concert, een tour van een artiest, uw muziekprogrammering of het onder de aandacht brengen van een nieuw album van een artiest. Noem maar op.

Wilt u adverteren op Blues Magazine? Tegen geringe kosten, kunt u gebruik maken van het grote bereik van onze website en/of nieuwsbrief. Wij bieden verscheidene mogelijkheden en ook staan wij open voor suggesties indien u zelf ideeën heeft over een en ander. Wij bespreken dat graag met u!
Wij streven er naar om met iedereen optimaal samen te werken, neem contact met ons op voor meer informatie en / of maatwerk.

U steunt hiermee een enthousiast en veel gelezen e-magazine, dat ook in de toekomst iedereen wil laten genieten van blues muziek ... en meer!

Let's keep the blues alive ... together!

Statistieken

(gebaseerd op gegevens november 2019)

Pageviews: ca. 150.000 per maand.

Unieke bezoekers: ca. 50.000 per maand.

Twitter followers : ca. 23.500.

Facebook Likes : ca. 16.000.

Instagram followers : ca. 24.400.

Nieuwsbrief abonnees : ca. 6.200.