Aantal data Henrik Freischlader uitgesteld !!

Donderdag avond in P3 moest Henrik na vier nummers de handdoek in de ring gooien, want hij had te kampen met griep verschijnselen.
Ook zijn stem had te lijden onder deze verschijnselen, en Henrik besloot daarop van het podium af te stappen, dit tot grote teleurstelling van de aanwezigen, en de organisatoren.

Na een bezoek aan de dokter de andere dag was het oordeel snel geveld, Henrik moest plat onder de dekens, om verdere schade aan zijn stem te voorkomen.
Met grote tegenzin heeft Henrik besloten de dokter zijn raad op te volgen en zijn succesvolle tour tijdelijk stil te leggen en huiswaarts te keren.
Met nog grotere tegenzin moest hij het slechte nieuws aan de venues mededelen en de fans teleur stellen, maar de venues waren zeer begripvol waardoor is de pijn ietwat verzacht werd.

Henrik heeft beloofd deze optredens wel te zullen spelen, en zo snel mogelijk terug te komen om zijn belofte te komen voldoen.
Voor meer informatie verwijzen we naar de websites van de podia’s waar Henrik en zijn mannen zouden gaan spelen.

De volgende optredens zijn tot nu toe zeker uitgesteld;
vr 23-11-2012 Oss – Groene Engel
za 24-11-2012 Weert – De Bosuil
zo 25-11-2012 Mol – Gompelhof (B)
ma 26-11-2012 Verviers – Spirit of 66 (B)

Persoonlijke note van Henrik;

I hate to tell everybody that the gigs has to be cancelled because I’ve got the flu real bad and I can’t sing. I went to the doctor this morning and he told me to take some rest for at least a week because of my vocal chords.

Kind regards & sorry
Henrik


Ook te lezen op Blues Magazine ...