Blues Magazine | Blues Music
De Blues Nieuwsbrief
In je browser bekijken
03 juni 2022

Pinksterweekend = Festival weekend

Vintage Trouble

Concert Vintage Trouble + Win actie!

Op zondag 3 juli staat Vintage Trouble voor een exclusieve clubshow in de Effenaar te Eindhoven. BluesMagazine mag voor deze prachtige muziekavond 2x2 tickets verloten onder de inzenders.

Meer lezen
Holland International Blues Festival 2022

Holland International Blues Festival 2022 Grolloo - Line-up en Programma

De line-up en programma van Holland International Blues Festival 2022 gehouden van donderdag 9 t/m zaterdag 11 juni 2022 in The Blues Village, Grolloo

Meer lezen
Ribs& Blues Raalte - Timetable

Ribs & Blues 2022 - Timetable

De planning voor een bezoek met Pinksteren aan het grootste gratis toegankelijke roots -en bluesfestival van Europa kan nu definitief worden gemaakt want de volledige timetable is klaar. Bijgaand de volledige timetable Ribs & Blues 2022 gehouden op 4, 5 en 6 juni 2022 in Raalte

Meer lezen
Tiny Legs Tim

In Memoriam: Tiny Legs Tim

In Gent is onverwacht blueszanger en -gitarist Tiny Legs Tim overleden. Het jonge icoon van de Vlaamse blues is 44 jaar oud geworden.

Meer lezen
Jon Allen (promo press photo V2 Records)

Interview Jon Allen

BluesMagazine in gesprek met Jon Allen. De singer/songwriter heeft de draad weer opgepakt en is sinds deze week hier in Nederland ‘tipping his toe back into the water’ zoals hij het zelf noemt. Of in andere woorden: Voorzichtig checken of men hem hier niet vergeten is.

Meer lezen
Sass Jordan_photo Derek Sharp

Sass Jordan Interview

BluesMagazine sprak onlangs met de enthousiaste zangeres over de afgelopen periode en de totstandkoming van ‘Bitches Blues’. Uiteraard wordt ook vooruitgeblikt op de bovengenoemde reeks optredens in Nederland. Sass die de vijftig jaar inmiddels ruimschoots is gepasseerd, bruist van de energie en is nog meer dan ooit ‘Alive and Well’…

Meer lezen
Walter Trout Ride album cover

Album Release: Walter Trout - Ride

Nieuw Album Release: Walter Trout - Ride. Op zijn nieuwe album keek hij naar de horizon en de groene scheuten van zijn triomfantelijke late carrière. Er was een nieuw platencontract met Mascot/Provogue. Een verhuizing van Californië naar Denemarken met zijn geliefde familie. Zelfs nu, 70 jaar oud, schrijft Trout nog steeds nieuwe hoofdstukken aan zijn levensverhaal.

Meer lezen
The Rolling Stones - 2022 Tour

The Rolling Stones Concert Update

The Rolling Stones hebben vandaag Ghost Hounds bevestigd als de opening act van hun gloednieuwe SIXTY tournee dat morgen van start gaat in Madrid. De tour, ter ere van het 60-jarig jubileum van de band, maakt op 13 juni een stop in de Johan Cruijff Arena. Voor het voorheen uitverkochte concert in Amsterdam zijn extra kaarten beschikbaar. De kaartverkoop is reeds gestart via Ticketmaster.

Meer lezen
european blues challenge 2022 (poster)

European Blues Challenge 2022

During those days artists and bands from 24 countries will compete for who is the hottest European blues band in 2022.

Meer lezen
Franck L. Goldwasser, Christian Rannenberg, Roger C. Wade - Crazed And Dangerous (album cover)

Album Recensie: Franck L. Goldwasser, Christian Rannenberg, Roger C. Wade - Crazed And Dangerous

Franck L. Goldwasser, Christian Rannenberg en Roger C. Wade zijn geen onbekenden binnen de bluesscene. Een ieder van hen heeft zijn sporen al sinds jaren verdiend. Dit album is een uitstekende internationale uitgave van een stel oude rotten in het vak, die op zeer aangename wijze hun krachten gebundeld hebben.

Meer lezen
Festival nieuws : 29ste Grolsch  Blues festival in Schöppingen op 3, 4 en 5 juni

Festival nieuws : 29ste Grolsch Blues festival in Schöppingen op 3, 4 en 5 juni

29ste Grolsch Blues festival in Schöppingen op 3, 4 en 5 juni 2022. Het kleinschalige festival staat bekend om de geweldige interactie tussen artiesten en publiek en de unieke relaxte familiare sfeer. Het is zelfs toegestaan een campingstoel mee te nemen.

Meer lezen

Recensie: Albert Cummings - Ten

Ten is een fantastisch album geworden waarbij de blues zich vermengt met country. Het lijkt Albert Cummings goed te passen. Wat zich in zijn vorige album al een beetje aankondigde, the blues meets country, zet zich hier voort. Ten is een album dat je zeker niet moet vergeten bij het samenstellen van de jaarlijstjes.

Meer lezen
Blues Playlist - listen on Spotify

Bluesmagazine's weekly playlist

Bluesmagazine's weekly playlist is een gevarieerde lijst met onder andere tips van de luisteraars, de Bluesmagazine's Highlights en deze week als extra 5 Nederlandse bands in de lijst; Birth of Joy, The Veldman Brothers, The Grand East, Coen Wolters band, The Dynamite bluesband

Meer lezen
Culemborg Blues 2022 poster

Culemborg Blues 2022 - Tien nieuwe namen

De organisatie van Culemborg Blues heeft 10 nieuwe namen vrijgegeven van bands die op de 27e Culemborg Blues spelen

Meer lezen
Recensie: Simon McBride - The Fighter

Recensie: Simon McBride - The Fighter

De muziek kenners weten wie Simon McBride is en wat hij kan. Dit Album , the Fighter, staat vol eerlijk rockmuziek en is het beluisteren meer dan waard. Deze Ierse gitarist verdient het om gehoord te worden.

Meer lezen
Concertagenda | Release Overzicht | Album Recensies | Het Blues Archief
facebook twitter instagram website email 
Copyright (c) 2022 Blues Magazine, All rights reserved.
U ontvangt deze email omdat u zich hebt aangemeld voor De Blues Nieuwsbrief. U kunt uw abonnement via onderstaande links opzeggen of wijzigen. Wij respecteren uw privacy, zullen nooit uw gegevens aan derden verstrekken, noch spam mails sturen. Lees meer over ons Privacybeleid.

Uitschrijven | Abonnement beheren


Contact Blues Magazine:
info@bluesmagazine.nl