Blues Magazine | Blues Music
De Blues Nieuwsbrief
In je browser bekijken
22 december 2021

Nieuws

Fijne feestdagen!

Wij wensen je fijne feestdagen en een mooi en gezond 2022.

Muzikale groet,
Blues Magazine
Blues Jaarlijst 2021

Blues jaarlijst 2021

De jaarlijst beste blues album is terug na even te zijn weg geweest! Plaats je album top 3 als reactie onder dit artikel of mail je top drie

Meer lezen
kerstpuzzel - puzzel mee

Blues Kerstpuzzel

Kersttijd = puzzeltijd. Download de blues puzzel en stuur de oplossing voor 30 december. Onder de goede oplossingen verloten we een mooie prijs.

Meer lezen
Blues Playlist - listen on Spotify

Blues Magazine radio wordt Blues Magazine playlist

De eerste is een playlist met kerstblues van o.a. Joe Bonamassa, Dion, Christone "Kingfish" Ingram, Kenny Wayne Shepherd, Samantha Fish en vele andere. Drie uur vol heerlijke kerstblues!

Meer lezen
Top 2000 logo

Weinig blues in de Top 2000

Eerste kerstdag start het jaarlijkse muziekfeest, de Top 2000 op de radio op TV. De lijst is ontstaan tijdens de eeuwwisseling en is uitgegroeid tot een instituut. Met miljoenen uitgebracht stemmen kun je stellen dat hier de muzieksmaak van Nederland wordt gepresenteerd. Het is dan toch droevig te moeten vaststellen dat de blues, de muziek die ons aan het hart gaat slecht vertegenwoordigd is.

Meer lezen
Foto Jack White (promo)

Concert: Jack White

De Amerikaanse zanger en gitarist Jack White komt op vrijdag 1 juli voor een concert naar AFAS Live in Amsterdam. De show is onderdeel van de The Supply Chain Issues Tour en staat in het teken van twee nieuwe albums die White volgend jaar uitbrengt. De reguliere kaartverkoop voor dit concert start op vrijdag 17 december om 10 uur via Ticketmaster.

Meer lezen
Southern rockformatie Tedeschi Trucks Band naar RTM Stage 30 oktober 2022

Concert: Tedeschi Trucks Band

Southern rockformatie Tedeschi Trucks Band naar RTM Stage. Twaalfkoppige Amerikaanse band op 30 oktober 2022 voor het eerst sinds drie jaar naar Nederland

Meer lezen
Tommy Castro Presents: A Bluesman Came To Town

Recensie: Tommy Castro - A Bluesman Came To Town

Met A Bluesman Came To Town heeft Tommy Castro een prachtig en gevarieerd album gemaakt. Het is achtenveertig minuten klasse muziek waaruit weer blijkt dat hij een geweldig gitarist, zanger en songwriter is en op dit album wordt hij bijgestaan door een topband. Verplichte aanschaf!

Meer lezen
Dixi’s - Ajeto (album cover)

Recensie: Dixi’s - Ajeto

De prijs voor met grote afstand de allerlelijkste albumhoes van 2021 gaat op de valreep van het jaar naar de band Dixi’s, met hun album Ajeto!!!. Maar je moet het ze nageven, opvallen in de platenbak doet-ie wel. En wie de moeite neemt de cd even uit de verpakking te halen en in de speler te stoppen, wacht een verrassing.

Meer lezen
Foto: Fred Barreto Group – Bluescafé Apeldoorn, 28 november 2021

Concertverslag: Fred Barreto Group – Bluescafé Apeldoorn, 28 november 2021

Voor de zondagmiddag op dat tijdstip een goed gevuld Bluescafe met muziekliefhebbers.
De Fred Barreto Group is een in Luxemburg gevestigd Blues-Rock kwartet. Met hun eerste optreden in Het Bluescafé Apeldoorn en daarmee tevens zijn eerste optreden in Nederland met zijn eigen band, heeft Fred Barreto met zijn group een fraai muziek visitekaart afgegeven.
Een aanrader voor zowel het Nederlandse Club als Festival circuit.

Meer lezen
When Rivers Meet - Saving Grace (album cover)

Recensie: When Rivers Meet - Saving Grace

Wanneer je als band overladen wordt met prijzen bij de UK blues awards dan kan het een opgave worden om dit succes te overtreffen. Ik denk dat When rivers meet met deze opvolger Saving Grace er redelijk in geslaagd is een waardige opvolger te produceren.

Meer lezen
Release Overzicht | Album Recensies | Het Blues Archief
facebook twitter instagram website email 
Copyright (c) 2021 Blues Magazine, All rights reserved.
U ontvangt deze email omdat u zich hebt aangemeld voor De Blues Nieuwsbrief. U kunt uw abonnement via onderstaande links opzeggen of wijzigen. Wij respecteren uw privacy, zullen nooit uw gegevens aan derden verstrekken, noch spam mails sturen. Lees meer over ons Privacybeleid.

Uitschrijven | Abonnement beheren


Contact Blues Magazine:
info@bluesmagazine.nl