Blues Magazine | Blues Music
De Blues Nieuwsbrief
In je browser bekijken
02 januari 2023

Gelukkig 2023!

Allereerst een heel mooi, gezond en muzikaal 2023 gewenst.

Ook dit jaar willen we via BluesMagazine.nl de concertagenda voor blues muziek liefhebbers bijhouden.
Mis je een concert of festival in de blues concertagenda, laat het weten!
Mail de gegevens – datum, artiest / festival, venue en plaats – al dan niet samen met persbericht en poster naar info@bluesmagazine.nl.

Naast agenda items zijn uiteraard ook blues nieuwtjes en nieuwe release informatie van harte welkom. Mail Blues Magazine zodat de vele lezers op de hoogte blijven van alles wat er speelt op het gebied van blues muziek.
Bluesmagazine's Jaarlijst 2022, de uitslag

Bluesmagazine's Jaarlijst 2022, de uitslag

De uitslag van de verkiezing van het beste blues album van 2022 is bekend. Volgens de lezers van Bluesmagazine is Buddy guy - The blues don't lie het beste blues album van 2022.

Meer lezen
concert publiek

Concertagenda 2023

Ook dit jaar willen we via BluesMagazine.nl de concertagenda voor blues muziek liefhebbers bijhouden. Bekijk hier de agenda.

Meer lezen
Bernard Allison (Fotografie Nineke Loedeman)

Win! Ticketactie Bernard Allison

Zaterdagavond 14 januari opent BluesinWijk het nieuwe bluesjaar traditioneel in theater Calypso met de Amerikaanse bluesband BERNARD ALLISON. Een band die garant staat voor een show die elke bluesliefhebber lang zal heugen. Zorg dat je erbij bent dus!

Meer lezen
Sem Jansen (promofoto)

Interview Sem Jansen

Op zijn 7de knutselde Sem Jansen een elektrische gitaar van karton, een jaar later kreeg hij gitaarles van Cor Mutsers (Gerard van Maasakkers, Ilse de Lange). En nu ligt er zijn eerste solo-album, Uncle Sem.
En da’s des temeer opmerkelijk, omdat Sem nog niet zo heel lang geleden Britt heette, en zangeres was in de Leif de Leeuw Band.

Meer lezen
Harlem Lake - Volition Live (album hoes door Bas Duijst)

Harlem Lake: Nieuw album en release show

Harlem Lake, de Nederlandse winnaar van de European Blues Challenge 2022, brengt live-album uit genaamd "Volition Live" en nodigt alle fans uit voor de release show op 3 maart 2023 in Culemborg!

Meer lezen
Ruben Hoeke Band - Reloaded (album hoes)

Ruben Hoeke Band Reloaded Interview

30-Jarig jubileum Ruben Hoeke opgesierd met nieuw album ‘Reloaded’. We spraken kort geleden met de veelzijdige bandleider die er op de een of andere manier toch altijd in slaagt om alle ballen tegelijk in de lucht te houden...

Meer lezen
Moulin Blues 2023

Moulin Blues 2023

We gaan beginnen met het bekend maken van de eerste namen voor Moulin Blues 2023 (5 en 6 mei)!

Meer lezen
Mud Morganfield - Portrait (album cover)

Recensie: Mud Morganfield – Portrait

Op de valreep van het jaar een pracht van een Chicago blues album; Portrait van Mud Morganfield. Deze oudste zoon van Muddy Waters trakteert ons op blues zoals blues bedoeld is.

Meer lezen
Utrecht Blues Festival

Utrecht Blues Festival

Een klein bluesfestival met grootse artiesten! Op zondag 19 maart is er Utrecht Blues Festival. Verwacht een middag en avond vol dampende grotestadsblues, soul, rock-‘n-roll en alles daartussenin!

Meer lezen
Concertagenda | Release Overzicht | Album Recensies | Het Blues Archief
facebook twitter instagram website email 
Copyright (c) 2023 Blues Magazine, All rights reserved.
U ontvangt deze email omdat u zich hebt aangemeld voor De Blues Nieuwsbrief. U kunt uw abonnement via onderstaande links opzeggen of wijzigen. Wij respecteren uw privacy, zullen nooit uw gegevens aan derden verstrekken, noch spam mails sturen. Lees meer over ons Privacybeleid.

Uitschrijven | Abonnement beheren


Contact Blues Magazine:
info@bluesmagazine.nl