Neil Young
Sportpaleis Ahoy, Rotterdam
Zondag 7 juni 2009

De voorverkoop via LiveNation begint zaterdag 21 maart om 10.00 uur, een speciale presale begint al op vrijdag 20 maart, ook om 10.00 uur. De kaarten kosten 58 tot 67 euro.

———-

Eerder maakten we al bekend dat Neil Young op 6 juni 2009 naar het Sportpaleis Antwerpen zal komen. Organisator Mojo Concerts heeft nu ook een Nederlandse datum bekend gemaakt. Op zondag 7 juni 2009 geeft Neil Young met zijn band een concert in Sportpaleis Ahoy Rotterdam. De legendarische Canadees trad voor het laatst op in Nederland tijdens Bospop 2008.

Neil Young geldt al jaren als een van de belangrijkste singer-songwriters in de popgeschiedenis. Met zijn begeleidingsband Crazy Horse levert Young begin jaren zeventig met ‘After the Gold Rush’ en ‘Harvest’ twee albums af, die met recht klassiekers genoemd mogen worden.

Begin volgende maand verschijnt Youngs nieuwe album Fork In The Road, geïnspireerd door het Linc volt project waarin zijn 1959 Ford Lincoln Continental is omgebouwd om volledig op alternatieve energie te kunnen rijden. Young nam dit album op met dezelfde band die hem ook tijdens zijn concerten begeleidt: Ben Keith (gitaar), Rick Rosas (bas), Chad Cromwell (drum), Pegi Young (zang) en Anthony Crawford (gitaar).

Website Neil Young : www.neilyoung.com


Ook op Blues Magazine ...